HerNews.gr
Ζώδια

Αφροδίτη στον Ταύρο: Η εξουσία του έρωτα & των αισθήσεων στα 12 ζώδια! – Προβλέψεις από την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα

Η Αφροδίτη στέφεται αυτοκράτειρα στον θρόνο της και επηρεάζει την ερωτική ζωή όλων των ζωδίων από τις 17 Μαρτίου ως τις 10 Απριλίου.
Η Αφροδίτη στο ζώδιο που εξουσιάζει ξυπνά τις ηδονές των αισθήσεων και των γήινων απολαύσεων της ζωής…

Προβλέψεις από την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα

Η γλυκιά και συναισθηματική Αφροδίτη κάνει θριαμβευτική είσοδο στον σταθερό Ταύρο, όπου και θα παραμείνει ως και τις 10 Απριλίου κυβερνώντας κάθε απόλαυση και ξυπνώντας κάθε πόθο μυστικό! 

Το μήνυμα της Αφροδίτης στον Ταύρο

Παραδώσου στην ηδονή του έρωτα & της ζωής με όλες σου τις αισθήσεις!

Έρχεται η Εαρινή Ισημερία και μαζί της φέρνει ένα υπέροχο δώρο για όλα τα ζώδια… Η Αφροδίτη αφήνει τον φλογερό αλλά εγωιστή και φιλοπόλεμο Κριό, που καθόλου δεν της ταιριάζει και περνάει στο ζώδιο της δύναμής της για να ερωτευτεί, να ποθήσει και να γευτεί όλες τις γήινες απολαύσεις στον σταθερό Ταύρο.

Η Αφροδίτη λάμπει στο ζώδιο που κυβερνά και στέφει την Αγάπη αυτοκράτειρα στον θρόνο της.

Ένας πλανήτης στο δικό του Ζώδιο, μπορεί να εκφράσει την καλύτερη ποιότητά του σε αυτά που εκπροσωπεί και η Αφροδίτη στον Ταύρο, όπως και στον Ζυγό και στους Ιχθύς είναι οι ευλογημένες θέσεις για τον πλανήτη της Αγάπης, του Έρωτα, του γάμου, της ομορφιάς και της τέχνης!

Η Αφροδίτη στον Ταύρο είναι η πιο αισθησιακή, γήινη και ερωτική Αφροδίτη του ζωδιακού. Τα αιτήματά της είναι δυνατά, απλά και έχουν πάντα την ανάγκη της σταθερότητας και της κτητικότητας. Στόχος να γευτεί κάθε γήινη απόλαυση και να την κρατήσει μαζί με τον εραστή της.

Ξυπνάει πάντα μαζί με την εποχή της Άνοιξης κάθε αίσθηση και ανάγκη για απόλαυση.

Μίλα! Γιατί δε μιλάς;

Μίλα! Δε με νοιάζει τι θα πεις, μίλα!

Πες της… πες της… γιατί δεν της λες ότι κάθε στιγμή μαζί ήταν γιορτή.

Πες της, γιατί δεν της λες, ότι όταν ήρθε η νύχτα, άνοιξαν διάπλατα οι πύλες της αγίας τράπεζας, ότι στο σκοτάδι έλαμψε η γύμνια σας, καθώς γείρατε.

Πες της ότι, θάλασσες λυσσομανούσαν, ενώ κοιμόταν ακόμα καθισμένη σε θρόνο κι ήταν, θέε μου, δική σου.

Πες της, γιατί δεν της λες ότι όταν ξαπλώνατε μαζί, έσβησαν πόλεις χτισμένες ως εκ θαύματος.

A. Tarkovsky

Είναι η επιθυμία να γευτούμε κάθε ηδονή και απόλαυση που χαρίζουν οι καρποί της ζωής, του έρωτα και της γης, ένα καλό φαγητό, ένα ποτήρι κρασί, η μουσική, το άγγιγμα και η αίσθηση της αφής, όλα τα απλά και τόσο αναγκαία, τα αρώματα της φύσης, το ξύπνημα του πόθου…

Βέβαια αυτήν την φορά, ο Άρης αιώνιος εραστής της Αφροδίτης δείχνει πως δεν θα είναι εύκολο να συνυπάρξουν αρμονικά άντρες και γυναίκες προκαλώντας κλυδωνισμούς στις σχέσεις όλων.

Ο Ουρανός θα προκαλέσει κεραυνοβόλους έρωτες αλλά και απρόβλεπτες εκρήξεις και ρήξεις.

Όμως, το σημαντικό είναι πως η Αφροδίτη στον Ταύρο είναι σε μία από τις πιο ευνοϊκές της θέσεις και μπορεί να εκφράσει τις αρετές της αρμονίας, την ανάγκη για απόλαυση το ξύπνημα των αισθήσεων και των ενστίκτων για ζωή και χαρά ακόμα και σε ένα δύσκολο πλανητικό σκηνικό.  

Μια αγάπη που γεννιέται τώρα… ένας γάμος, μια συνεργασία είναι κτισμένη πάνω σε γερές βάσεις, για να αντέξει στον χρόνο. Επενδύστε στους ανθρώπους που σας εμπνέουν και κερδίστε τον δικό σας θησαυρό…

Οι πιο τυχερές μέρες για τον έρωτα και την δημιουργία (σημειώστε πως γράφω την πιο δυνατή θετική ενέργεια μια αρμονικής όψης αλλά συνήθως η εύνοια υπάρχει και 2 μέρες πριν και μετά):

-17-20 Μαρτίου η Αφροδίτη μαζί με τον Κρόνο δείχνει την αξία όσων αντέχουν στον χρόνο.

-30 Μαρτίου η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό παρασύρεται από την τρέλα ενός κεραυνοβόλου Έρωτα και των εκπλήξεων ή των απρόσμενων προτάσεων και συναντήσεων ακόμα και ενός αναπάντεχου δώρου… Παρόλα αυτά η οικονομία είναι σε αστάθεια και μεγάλες διακυμάνσεις.

-Ευνοεί όλα τα ζώδια της Γης Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και όσους έχουν πλανήτες σε αυτά ιδιαίτερα του 2ου Δεκαημέρου αλλά και τους Ζυγούς & Υδροχόους.

-7-10 Απριλίου σε αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα των ονείρων και της τέχνης συνθέτουν ένα σκηνικό παραμυθιού και ρομαντικής αγάπης, καλλιτεχνικής δημιουργίας και έμπνευσης. Ευνοώντας τα ζώδια της Γης αλλά και τους Ιχθύς του Ποσειδώνα.

-Μέρες δυσαρμονίας, που η Αφροδίτη, άρα και οι σχέσεις, προσωπικές και επαγγελματικές, η Τέχνη και οι καλλιτέχνες και η παγκόσμια οικονομία πλήττονται και σκάνδαλα ή εξαπατήσεις ξεσπούν είναι 21-25 Μαρτίου και η 1η Απριλίου που η ζήλια και η ένταση θα καραδοκούν να χαλάσουν την αρμονία. 

Τι φέρνει η Αφροδίτη στον Ταύρο για κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

Κριός – Προτεραιότητα η σταθεροποίηση μιας σχέσης ή μιας οικονομικής συνεργασίας

Σίγουρα από την μια μέρα στην άλλη δεν φτιάχνουν όλα, αλλά τουλάχιστον η Αφροδίτη τονίζει την ασφάλεια σας, συναισθηματική και οικονομική ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σας και σας δίνει τον αέρα της σιγουριάς!

Τα κεκτημένα σας αποδίδουν καρπούς και οι επενδύσεις σε γη και ακίνητη περιουσία αλλά και τα έσοδά σας ή κάποια δώρα σας φτιάχνουν την διάθεση.

Προσέξτε μόνο τις μέρες  κοντά στις 28 Μαρτίου και γύρω από την 1η Απριλίου για αιφνιδιασμούς και ρήξεις. 

Ταύρος – Η αξία σας ανεκτίμητη!

Είστε οι τυχεροί της Αφροδίτης! Ο πλανήτης της αγάπης, των απολαύσεων και των αποκτημάτων, στο δικό σας ζώδιο ως τις 10 Απριλίου είναι ένας σημαντικός σύμμαχος στο πλευρό σας.

Τώρα έχετε ένα δώρο από το σύμπαν για να λύσετε προβλήματα, να χτίσετε γέφυρες, να γοητεύσετε και να πείσετε!

Εσείς του 2ου δεκαημέρου ετοιμαστείτε για εκπλήξεις και κεραυνοβόλες ερωτικές συναντήσεις αλλά προσέξτε το ξέσπασμα της ζηλιάς…

Δίδυμοι – Ακούστε την καρδιά σας…

Η Αφροδίτη σε έναν μυστικό χώρο για το δικό σας ζώδιο, προετοιμάζει αυτά που είναι να έρθουν στην ζωή σας.

Μια μυστική αγάπη, κάποιος από το παρελθόν που ακόμα γεμίζει την σκέψη σας, ένα όνειρο που δεν τολμάτε να φανερώσετε, είναι ακόμα στο μυαλό σας και σίγουρα δεν είναι μόνο στην φαντασία σας… Υπάρχει ακόμα κι όταν δεν φαίνεται!

Καρκίνος – Ενώστε την δύναμή σας για ένα κοινό σκοπό.

Ανήκετε στα ζώδια που μπορεί να ταλαιπωρήθηκαν αλλά τώρα μπορούν να γιατρέψουν τις πληγές τους.

Η Αφροδίτη σε φιλικό για σας ζώδιο, σας βοηθάει μέσα από φίλους, ομάδες συλλόγους να βρείτε υποστηρικτές και πολλούς θαυμαστές. Ανοίγει ο κύκλος των γνωριμιών σας αλλά κάποιοι θα δυσαρεστηθούν. Εστιάστε σε κοινά όνειρα.

Κυνηγήστε τις επιθυμίες σας και βάλτε στόχους!

Λέων – Η προβολή σας σάς απασχολεί.

Η Αφροδίτη στον Ταύρο είναι λίγο κόντρα με τα δικά σας αιτήματα αλλά σίγουρα επαγγελματικά και κοινωνικά ανεβάζει την γοητεία και το γόητρό σας.

Πείτε ναι σε κοινωνικές εκδηλώσεις, ομορφύνετε τον χώρο της δουλειάς σας και αν προσέξετε θα δείτε ότι κάποιος γοητεύετε από την λάμψη σας.

Παρθένος – Ανοίγονται νέοι δρόμοι! 

Ανήκετε στους ευνοημένους της Αφροδίτης! Σας δίνετε από το σύμπαν μια δεύτερη ευκαιρία σε όλα.

Κερδίζετε μέσα από νομικές υποθέσεις, σεμινάρια και σπουδές, ξένους και εξωτερικό. Τολμήστε να έρθετε πιο κοντά σε ανθρώπους που είναι μακριά σας και ταξιδέψτε.

Οι στόχοι σας, ακόμα κι αν φαντάζουν μακρινοί, μπορούν τώρα να έρθουν πιο κοντά σας.

Ζυγός – Μυστικοί πόθοι και ανασφάλειες ξυπνάνε…

Η Αφροδίτη είναι και δικός σας πλανήτης, άρα τώρα που είναι σε ένα θετικό ζώδιο, σας δίνει δύναμη, ασφάλεια και γοητεία. Μια πολύ βαθιά σχέση, σας γεμίζει με συναίσθημα και πάθος, αρκεί να μην μπλεχτείτε στα δίχτυα της έντασης και της ζήλειας.

Ο ερωτισμός σας χτυπάει κόκκινο και οικονομικά που αφορούν και άλλους μπορούν να αποδώσουν ή έστω να βρουν θετικές διεξόδους.

Οικονομικά ζητήματα σας απασχολούν και τα ξαφνικά μπόνους αλλά και τα έκτακτα έξοδα είναι πολύ πιθανά!

Σκορπιός – Οι σχέσεις ζωής στο επίκεντρο.

Το πάθος είναι ο δικός σας τρόπος να αγαπάτε και να αισθάνεστε τη ζωή… Τώρα ήρθε ο χρόνος να πιστέψετε, να εμπιστευτείτε και να χτίσετε μια δυνατή σχέση πάνω σε ακλόνητες βάσεις.

Εμπιστευτείτε την ζωή και την αγάπη , πιστέψτε στον εαυτό σας και κρατήστε τα όνειρά σας . Μπορείτε να τα ζήσετε…

Μια συνεργασία ή μια νέα συμφωνία έρχεται απρόσμενα. Μια αλλαγή στο σπίτι ή στις οικογενειακές σχέσεις χρειάζεται περισσότερη οργάνωση και σκέψη.

Τοξότης – Ευκαιρία να αλλάξετε συνήθειες.

Η Αφροδίτη στην δουλειά σας , μάλλον δείχνει μια τάση να περάσετε καλά και να ομορφύνετε τον χώρο της δουλειάς σας αλλά και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας. Αν και στις δύσκολες ημερομηνίες χρειάζεται προσοχή.

Επαγγέλματα ομορφιάς και τέχνης ευνοούνται ιδιαίτερα μέχρι τις 10 Απριλίου και πολλές εργασιακές σχέσεις μπορούν τώρα να αποδώσουν καρπούς ή να βελτιωθούν.

Προσέξτε την διατροφή σας, γιατί θα έχετε την τάση να ενδώσετε σε γαστριμαργικές απολαύσεις. Μπορείτε να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση, αν το προσπαθήσετε.

Αιγόκερως – Είστε οι ευνοημένοι της Αφροδίτης!

Επιτέλους η Αφροδίτη γλυκαίνει και ομορφαίνει την ζωή σας. Δημιουργία, τέχνη, επιχειρήσεις και έρωτες σας κλείνουν το μάτι και σας κάνουν να χαμογελάτε.

Διασκεδάστε, γοητεύστε, δημιουργήστε και θα κερδίσετε πολλά περισσότερα. Τίποτα δεν σας χαρίστηκε αλλά τώρα μπορείτε να πάρετε μια ανάσα αισιοδοξίας.

Υδροχόος – Μπορείτε να αλλάξετε τα δεδομένα…

Η Αφροδίτη στον Ταύρο, δεν ακολουθεί την ανεξαρτησία του ζωδίου σας και λίγο σας πιέζει, ίσως περισσότερο σε θέματα σπιτιού και οικογένειας, να απαιτούν οι δικοί σας πιο πολλά από ότι εσείς μπορείτε.

Παρόλα αυτά στις 30 Μαρτίου σε σύνοδο με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας μπορεί να λειτουργήσει σαν μια έκπληξη που σας ξυπνάει! Δείτε το σαν μια ευκαιρία!

Ιδανική εποχή να ανανεώσετε το σπίτι σας, να γιορτάσετε με τους δικούς σας και να τους δείξετε πως είστε εδώ για αυτούς!

Ιχθύες – Η εξωστρέφεια κερδίζει!

Η γλυκιά Αφροδίτη σας χαμογελά μέσα από διαδρομές, συζητήσεις και μηνύματα. Επικοινωνήστε, ταξιδέψτε και προβάλετε τις επιχειρηματικές σας ικανότητες αλλά αποφύγετε σχόλια που μπορούν να γίνουν ψέματα και κουτσομπολιά.

Συγγενείς, γείτονες και άτομα του περιβάλλοντος σας θα είναι κοντά σας, αρκεί να τους προσεγγίσετε. Διαφήμιση και μέσα επικοινωνίας είναι τα όπλα σας.

Προσέξτε κοντά στις 25 Μαρτίου.

Ιδανικές μέρες γύρω από τις 7 Απρίλη.

Από την Αστρολόγο & Σύμβουλο Feng Shui Μάρι Γιόβα

Το προσωπικό ωροσκόπιο του κάθε ανθρώπου είναι ένα μοναδικό δαχτυλικό αποτύπωμα στο σύμπαν.

Μια εξειδικευμένη και ακριβής πρόβλεψη μπορεί να γίνει μόνο με συγκεκριμένη ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης.

Οι προβλέψεις των Ζωδίων αφορούν στον ήλιο του κάθε ανθρώπου αλλά δεν μπορούν να αναφερθούν και στους 10 γνωστούς πλανήτες που συνθέτουν το μοναδικό ωροσκόπιο ενός ατόμου, μιας ολόκληρης χώρας, ενός κόμματος, μιας επιχείρησης ή μιας ομάδας.

Στα άρθρα μου ανιχνεύω μια γενική τάση και αποκωδικοποιώ τα μηνύματα των ζωδίων στην καθημερινότητά όλων των ζωδίων.

-Βρείτε την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα:

marigiova.gr

Instagram

Facebook

Τηλ: 693 2081799

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Πείτε μας το ζώδιο του να σας πούμε πού φτάνουν τα όρια του στη σχέση σας!

HerNewskl

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 4 έως 10 Ιουλίου

HerNewskl

Αφροδίτη στον Αιγόκερω – Ποια ζώδια θα επηρεάσει

Her News