HerNews.gr
DECORNEWS

Πως να κάνετε το σπίτι σας να μυρίζει όμορφα- 5 απλά κόλπα για να μεταμορφώσετε τον χώρο σας

Το να διασφαλίσετε ότι το σπίτι σας μυρίζει όμορφα είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να κάνετε μια ελκυστική πρώτη εντύπωση για τους καλεσμένους σας, καθώς και να δημιουργήσετε ένα ευχάριστο περιβάλλον για να περάσετε χρόνο.

Το άρωμα έχει μια μεταφορική δύναμη που μπορεί να τονώσει τη διάθεσή σας ή να ξυπνήσει μια ανάμνηση, και συχνά μπορεί να αγνοηθεί. Ωστόσο, είναι ένα σημαντικό μέρος της διαδικασίας εσωτερικής διακόσμησης για τη δημιουργία ενός αισθητικά ευχάριστου και χαρούμενου χώρου.

Από αρωματικά κεριά μέχρι φρέσκα λουλούδια και κήπους με βότανα, ανακαλύψτε παρακάτω κορυφαίες συμβουλές για το πώς να κάνετε το σπίτι σας να μυρίζει όμορφα.

1. Τοποθετήστε φυτά στο ντους

Κρεμάστε ένα μπουκέτο με ευκάλυπτο στο ντους ή βάλτε μια γλάστρα σε ένα ρουστίκ σκαμπό για μια ελκυστική διακόσμηση μπάνιου που αφήνει επίσης ένα όμορφο άρωμα στον αέρα. Επίσης το να έχεις λουλούδια όπως λεβάντα ή ευκάλυπτο στο ντους βοηθά στην όσφρηση και στην αρωματοθεραπεία. Ο ατμός στο ντους μπορεί να βοηθήσει στην απελευθέρωση του φυσικού ελαίου ενός φυτού στον αέρα, το οποίο μπορεί να βοηθήσει στο άνοιγμα των πόρων και να δημιουργήσει μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Επιπλέον, δίνει μια μικρή αίσθηση της τάσης της φύσης στο χώρο.

2. Τοποθετήστε διαφορετικές πηγές αρωμάτων σε ένα τραπέζι του διαδρόμου

Κάντε τις ιδέες διακόσμησης του τραπεζιού εισόδου σας πολυλειτουργικές και βεβαιωθείτε ότι δημιουργούν μια φιλόξενη πρώτη εντύπωση τόσο αρωματικά όσο και οπτικά. Ένα τραπέζι εισόδου είναι το τέλειο μέρος για ένα αρωματικό κερί, τόσο σε ανοιχτόχρωμο λουλούδι ή εσπεριδοειδή, και ένα υπέροχο μάτσο εποχιακά λουλούδια – αυτά θα μεταμορφώσουν την ατμόσφαιρα αμέσως.

3. Διάχυτες και κεριά για ένα χαρακτηριστικό άρωμα

Οι όμορφοι διαχυτές και τα κεριά μπορούν να λειτουργήσουν καλά χωριστά, αλλά είναι πραγματικά εντυπωσιακά όταν χρησιμοποιούνται μαζί για να δημιουργήσουν ένα ευχάριστο άρωμα σε όλο το σπίτι. Για να μυρίζει όμορφα το σπίτι σας, ξεκινήστε τοποθετώντας διαχυτές κοντά στην μπροστινή είσοδο, πίσω από την τουαλέτα στα μπάνια ή σε οποιαδήποτε επιφάνεια σε όλο το σπίτι σας. 

4. Καλλιεργήστε φυτικά βότανα στην κουζίνα

Δεν χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα “κηπουροί” για να καλλιεργήσετε έναν κήπο με βότανα κουζίνας. Ακόμη και μερικά βότανα σε γλάστρες θα δώσουν μια φρέσκια, αρωματική αναζωογόνηση στη ζώνη μαγειρέματος σας. Όχι μόνο φέρνουν ένα υπέροχο φυσικό άρωμα στο σπίτι σας, αλλά μπορούν επίσης να προσφέρουν μια σειρά από γεύσεις στα χέρια σας για όλες τις γαστρονομικές σας προσπάθειες.

5. Χρησιμοποιήστε αρωματικό σαπούνι στο μπάνιο

Τα αρωματικά σαπούνια και οι μπάρες σαπουνιών είναι πάντα ένα νικητήριο προϊόν που πρέπει να έχετε στο χέρι, αλλά μπορεί επίσης να φαίνονται πολύ ελκυστικά όταν εμφανίζονται σε δίσκους ή στοιβάζονται σε μπολ. Ένας αλάνθαστος τρόπος για να ανανεώσετε το άρωμα του σπιτιού σας είναι με όμορφα σαπούνια σε κάθε μπάνιο, οπότε όταν οι άνθρωποι πλένουν τα χέρια τους, εκπλήσσονται με ένα υπέροχο άρωμα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Όμορφες ιδέες διακόσμησης για το coffee table

Her News

Πώς να αποθηκεύσετε με σωστό τρόπο τα εποχιακά σας ρούχα

HerNews ka

Πώς να καθαρίσετε και να φροντίσετε τις πετσέτες θαλάσσης

HerNews ka