HerNews.gr
Ελλάδα

Άγριο έγκλημα στην Ξάνθη: Σκότωσε τον παππού της πρώην νύφης του και ανέβασε βίντεο στο TikTok

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο χωριό Δροσερό στην Ξάνθη, καθώς ένας 36χρονος σκότωσε έναν 46χρονο με τον οποίο φαίνεται να είχαν διαφορές.

Ειδικότερα, για την «τιμή» της οικογένειας του, έβαψε τα χέρια του με αίμα, και σκότωσε τον παππού της πρώην νύφης του. Ο δράστης θεωρούσε το θύμα υπεύθυνο που χάλασε ο γάμος, και η εγγονή του εγκατέλειψε τον γιο του 36χρονου δολοφόνου.

@bengaloimit♬ orijinal ses – 👑•● BENGALO İMİT● •👑

Σε βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok ο δράστης μιλώντας στα τουρκικά εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο στυγερό έγκλημα αποκαλώντας το θύμα του «ρουφιάνο». Στην συνέχεια οργισμένος απειλεί πώς «αν προκαλέσετε ζημιά σε μένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια μέσα να κάτσω θα σας σκοτώσω όλους».

Στο συγκεκριμένο βίντεο-ντοκουμέντο δεν περιέχεται η δολοφονία καθώς ολοκληρώνεται με τον δράστη να κατευθύνεται προς το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης και τελικά να εισέρχεται εντός του κτιρίου για να παραδοθεί.

Το «έγκλημα τιμής» διαπράχθηκε, όπως ισχυρίστηκε ο 36χρονος δράστης που παραδόθηκε στην Αστυνομία, επειδή «χάλασε» ο γάμος των παιδιών μεταξύ των δύο οικογενειών.

Μαζί συνελήφθη και ο ένας από τους δύο γιους του για εμπλοκή στο συμβάν, ενώ αναζητείται ο άλλος γιος και ο γαμπρός του, για συνέργεια.

Ο 36χρονος παρέδωσε και το όπλο που «άδειασε» στο θύμα με 5-6 σφαίρες, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου κατέληξε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ματίνα Παγώνη: “Έρχεται έξαρση της γρίπης μετά τις γιορτές”

Her News b

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σήμερα στα ηπειρωτικά και την Κρήτη

Her News b

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Η κυβέρνηση αποφασίζει για την ταφή του

Her News