HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Maestro: Κατέκτησε κιόλας την 8η θέση στο Netflix- Η αποθέωση από τους θεατές στo Twitter!

maestro

Λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του “Maestro” στην παγκόσμια λίστα του Netflix, η -παγκοσμίου πλέον φήμης- σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, κατάφερε να κερδίσει και να καθηλώσει τους θεατές και εκτός των συνόρων.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την ένταξη του “Maestro” στη δεκάδα του Netflix Παγκοσμίως σύμφωνα στατιστικά στοιχεία του Flixpatrol που αφορούν την Κυριακή 19 Μαρτίου και μάλιστα σε πολύ καλή θέση, την όγδοη.

Τα σχόλια για το «Maestro in Blue», όπως είναι ο τίτλος για το Netflix στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποθεώνουν τόσο την πλοκή και το σενάριο, όσο τις ερμηνείες, ενώ εντύπωση προκάλεσε σε κάποιον χρήστη το γεγονός ότι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι και σενριογράφος αλλά και υποδύεται ρόλο στη σειρά.

 

Το τραγούδι «Προσευχή», της Χάρις Αλεξίου, σχολιάστηκε επίσης θετικά από τους ξένους θεατές.

Κάποιος άλλος χρήστης σχολίασε μάλιστα πως το Maestro “είναι ότι καλύτερο έχει δει” αφού όπως λέει συνδυάζει πολλά συναισθήματα ταυτόχρονα. 

Ένας χρήστης στο Twitter γράφει δε ότι μόλις άρχισε να παρακολουθεί τη σειρά και θέλει ήδη να μετεγκατασταθεί σε ένα Ελληνικό νησί.

Σε μια ανάρτηση του στο Instagram, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μοιράστηκε με τον κόσμο ένα βίντεο με διάφορα αποσπάσματα από το “Maestro” τα οποία είναι μεταγλωτισμένα σε διαφορετικές γλώσσες του κόσμου.

Είχε επισημάνει επίσης, πως στις υπόλοιπες χώρες θα υπάρχει και η δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη σειρά στα ελληνικά, αλλά  με υπότιτλους στη γλώσσα της επιλογής τους.

Η ευχή της Μαρίας Καβογίαννη που… πραγματοποιήθηκε

Πριν από λίγες ημέρες με αφορμή την πρεμιέρα της σειράς παγκοσμίως, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έκανε μια αποκάλυψη μέσω του προσωπικού του λογαριασμού για τη Μαρία Καβογιάννη.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα βίντεο από τα backstage της σειράς, στο οποίο η Μαρία Καβογιάννη  ζητά στα Αγγλικά σπό τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να προτείνουν στο Mega το Maestro να μεταγλωττιστεί και να μεταδοθεί παγκοσμίως.

Και αφού λοιπόν η επιθυμία της πραγματοποιήθηκε, ο Χριστόφορος Παπακαλίατης θέλησε να της “γράψει ένα γράμμα”.

«Γράμμα στη Μαρία. Αγαπημένη μου Μαρία,
Σου γράφω από το αεροπλάνο στην Αμερική όπου ήρθα για κάποιες συναντήσεις που γίνονται σε ΝΥ και ΛΑ για το Maestro.
Έβλεπα το βιντεάκι που είχαμε κάνει εκείνη τη μέρα στους Παξούς και σκεφτόμουν πως ό,τι ευχήθηκες για αυτήν την σειρά, τελικά συνέβη.
Μπορεί εμείς να κάναμε πλάκα αλλά εντέλει, το Maestro ανοίγει σήμερα σε όλον τον κόσμο. Μαράκι, απο σήμερα θα μπορούν σε όλες τις χώρες και σε όλες τις γλώσσες να το παρακολουθήσουν θεατές που δεν έχουν δει ποτέ Ελληνική σειρά και που τώρα θα έχουν την ευκαιρία. Μαρία;;

Η σειρά μας από σήμερα παίζει σε Αμερική, Αυστραλία,Νέα Ζηλανδία, Ευρώπη,Ασία, Αφρική με τον τίτλο «Maestro in Blue».
Στα γράφω τώρα όλα αυτά για να μην τα ξεχάσω, γιατί με τόσο τρέξιμο και δουλειά δεν έχω προλάβει να το συνειδητοποιήσω και εγώ ακόμα όλο αυτό που γίνεται.
Και Μαράκι μου κάτι τελευταίο. Θέλω να σε ευχαριστήσω γι’αυτό που είσαι, (το γούρι μου)..Κι εσένα και όλους τους ηθοποιούς και τους συντελεστές και την παραγωγή και το Mega στην Ελλαδα γιατί όλοι μας συμβάλαμε ώστε η σειρά να είναι αυτή που είναι.
Μαράκι μου επιστρέφω σε λίγες μέρες και αν έχεις πάει στο χωριό γύρνα γιατί έχουμε πρόβες, ξεκινάμε γύρισμα και σε λίγο καιρό πάμε πάλι στο νησί!!!
Γίνεται χαμός από ετοιμασίες στην Αθήνα.

Υ.Γ
Σου έστειλα τα πρώτα 4 επεισόδια.Τα διάβασες;;;
Πρόσεχε μη τα χάσεις πουθενά και διαρρεύσει τίποτα. Α και Μαράκι;;
Netflix από σήμερα worldwide ( αν σε ρωτήσει κανείς από εξωτερικό)
Σ’αγαπώ Χ.Π» έγραψε στην ανάρτηση.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Beef: Παγκόσμια υστερία με τη νέα σειρά του Netflix! Γιατί δεν πρέπει να την χάσετε;

Her News b

Chart Show: Βάζει φωτιά στη σκηνή με Πάνο Κιάμο!

Her News b

Netflix: Η 5η σεζόν του «You» είναι γεγονός – Ο Τζο επιστρέφει για τελευταία φορά

Her News