HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Μαριάντα Πιερίδη: «Δεν ”πειράζομαι”, όμως τώρα για την τηλεόραση έκανα μπότοξ»

Η Μαριάντα Πιερίδη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! μίλησε για τη συμμετοχή της στο J2US, την πολυετή απουσία της από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει με αφορμή το τηλεοπτικό μουσικό σόου.

Μαριάντα Πιερίδη: «Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην καβαλάει το καλάμι»

«Θα είμαι ειλικρινής. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην καβαλάει το καλάμι. Το θέμα είναι πώς θα το διαχειριστείς – αν σου έχει έρθει δύσκολα, σέβεσαι περισσότερο αυτό που κατάφερες. Η διαφορά είναι πολύ μικρή αλλά και πολύ εμφανής.

Όταν η επιτυχία έρχεται σαν αλεξιπτωτιστής, εκεί φαίνεται η έπαρση. Αν την περίοδο εκείνη στενοχώρησα κάποιους, τους ζητάω και δημόσια «συγγνώμη», αλλά νομίζω πως είναι μια κατάσταση που δεν μπορεί να αποφύγει κανένας. Βέβαια, η ταπεινότητα και η επίγνωση του ποιος είσαι είναι κάτι τελείως διαφορετικό και αν το έχεις ως άνθρωπος σε βοηθάει πολύ για τη συνέχειά σου.

Φυσικά παίζει ρόλο και ο κύκλος που έχεις γύρω σου σε όλες τις καταστάσεις» είπε μετά από σχετικό ερώτημα.

Όσο για το αν έχει κάνει αισθητικές επεμβάσεις, η Μαριάντα Πιερίδη είπε:

«Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό έχω πάρει και κάποια κιλά. Σκεφτόμουν πως δεν εμφανίζομαι στην τηλεόραση, οπότε δεν είχα στο μυαλό μου να φαίνονται οι τέλειες γωνίες κ.λπ. Αυτή την περίοδο προσέχω λίγο παραπάνω τη διατροφή μου. Δεν με αγχώνει όμως καθόλου ο χρόνος που περνάει. Νιώθω με τον εαυτό μου καλύτερα από ποτέ, εσωτερικά και εξωτερικά. Θέλω να σου πω ότι τώρα για την τηλεόραση έκανα μπότοξ. Δεν μου αρέσει γενικά να “πειράζομαι”».

Τέλος, πρόσθεσε:

«Δεν έχω κάνει επίσης επέμβαση στο στήθος μου, όπως πιστεύουν αρκετοί. Θα σου πω ένα περιστατικό που μου συνέβη πάνω στη σκηνή πριν από χρόνια. Από κάτω μου ακριβώς καθόταν μια κυρία και λέει στον σύντροφό της: “Έχει βάλει στήθος αυτή”. Το ακούω, εκνευρίζομαι, σταματάω το πρόγραμμα και της λέω:

“Αγαπημένη μου, χαίρομαι που είσαι εδώ απόψε. Ελπίζω να περάσεις καλά. Αν θες να ασχοληθείς με αυτό, σου επιτρέπω να το ακουμπήσεις, αλλά μετά θα πεις στο μικρόφωνο σε όλο τον κόσμο αν ισχύει ή όχι”. Σηκώθηκε, το έκανε και μετά γελάσαμε όλοι μαζί. Μου αρέσει να αστειεύομαι με αυτά τα πράγματα. Δεν είμαι κατά των αισθητικών επεμβάσεων, αν χρειαστεί στο μέλλον να κάνω κάτι, θα το κάνω».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ο Γιώργος Σαμπάνης ήταν καλεσμένος σε βραδιά τραγουδιού και μίλησε για την σύντροφό του Ιωάννα Σαρρή

Her News

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος μιλά στο HerNews: «Όπως λέω και στην κόρη μου, καμία γυναίκα δεν πρέπει να ανέχεται κάτι λιγότερο από σεβασμό και αγάπη»

Her News

Η Εύη Καρακώστα μιλά στο HerNews: «Παίρνουμε θέση για την αποφασιστική στήριξη των νέων και των γυναικών»

Her News