HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δημήτρης Μαμιός για τον χωρισμό των γονιών του: “Είχα μέσα μου θυμό…”

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 20/3 ο Δημήτρης Μαμιός.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά Σασμός, μίλησε μεταξύ άλλων για τον χωρισμό των γονιών του και τα συναισθήματα που ένιωσε.

Δημήτρης Μαμιός: «Ένιωθα την σχέση με τον πατέρα μου σαν ένα κιβώτιο με αλυσίδες»

«Μετά το αντιλαμβάνεσαι. Είχα σίγουρα ένα θυμό μέσα μου, που δεν τον εκδήλωνα. Ένιωθα την σχέση με τον πατέρα μου σαν ένα κιβώτιο με αλυσίδες, που το είχα κλείσει κάπου μακριά κι απλά δεν το αγγίζεις.

Με την ψυχοθεραπεία αυτό ξεκλειδώθηκε. Καταλαβαίνεις ότι πρέπει να είσαι κοντά με τον πατέρα σου κι ότι αυτός είναι ο μπαμπάς σου» είπε ο Δημήτρης Μαμιός.

«Με τα καλά του και τα στραβά του, λείπε ξελείπει, κάνει ξεκάνει, αυτός είναι ο πατέρας σου. Κοίταξέ τον και θα σε κοιτάξει. Είναι πάρα πολύ καλή η σχέση μας» ανέφερε ο ηθοποιός.

«Κάθε άνθρωπος πρέπει να κάνει ψυχοθεραπεία»

Πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος πρέπει να κάνει ψυχοθεραπεία. Είναι μια πορεία εξέλιξης. Μα δεν πρέπει να είμαι καλά; Πώς θα είμαι καλά με εσένα; Όλοι είμαστε δυνατοί κι αδύναμοι το ίδιο, αλλά υπάρχουν κι ειδικοί για κάποια πράγματα. Ας ακούσουμε κι αυτούς τους ανθρώπους που το έχουν σπουδάσει», σημείωσε ο Δημήτρης Μαμιός.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μάνος Πανταζής: Η «χρυσή» εποχή του μόντελινγκ και η ζωή του σήμερα

Her News

Δανάη Μιχαλάκη: Ο πατέρας της αποκάλυψε on camera το φύλο του παιδιού που περιμένει

HerNews ka

Χρήστος Σαντικάι: «Θαύμαζα τη Λάουρα απο τότε που την έβλεπα στην τηλεόραση»

HerNews ka