HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γεωργία Καλτσή: “Ένιωσα ότι δεν ελέγχω τα πόδια μου, Μου έδιναν 1% ζωή” – Η σοκαριστική περιγραφή του τροχαίου

Η Γεωργία Καλτσή, η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του στο ΑΝΤ1+ «Στα 4» βρέθηκε καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η όμορφη πρωταθλήτρια ξιφασκίας σε αμαξίδιο, που έκανε και τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική, μίλησε στο The 2Night Show για την βραδιά που της άλλαξε τη ζωή και το ατύχημα που είχε σε ηλικία 21 ετών.

Γεωργία Καλτσή: «Είχαν γεμίσει αίμα τα πνευμόνια μου, δεν υπήρχε καμία ελπίδα»

«Ήμασταν στα γενέθλια της κολλητής μου, η οποία θα γινόταν 22 ετών εκείνο το βράδυ. Έχουν περάσει πλέον 8 χρόνια. Υπήρξε και η απώλεια του φίλου μας από το τροχαίο, αλλά τα τρία κορίτσια είμαστε όλες μαζί. Η καθεμιά με έναν δικό της τραυματισμό. Οι δύο είμαστε με αναπηρία σε αμαξίδιο πλέον και η άλλη είναι υπέρλαμπρη μελλοντική ψυχολόγος», ανέφερε αρχικά η Γεωργία Καλτσή.

Για όσα ακολούθησαν μετά το τροχαίο: «Είχα 1% ζωή. Είναι λίγο κωμικοτραγικό. Είχαν γεμίσει αίμα τα πνευμόνια μου, αλλά ανταπεξήλθα σε αυτό. Είχα εμπιστοσύνη με κλειστά μάτια στους γιατρούς. Δεν υπήρχε καμία ελπίδα όμως και ήταν δύσκολο να ανταπεξέλθω μόνη μου.

Επίσης εάν βρισκόμουν σε δημόσιο νοσοκομείο, αν παρέμενα, χωρίς να με ζητήσουν στο ιδιωτικό -γιατί δεν είχα ιδιωτική ασφάλεια- είναι και ο μόνος λόγος που ζω αυτή τη στιγμή και είμαι εδώ, λόγω… της καθαριότητας μέσα στο νοσοκομείο», είπε η Γεωργία Καλτσή.

Η στιγμή που ενημερώθηκε για την αναπηρία της

Για τη στιγμή που ενημερώθηκε για την αναπηρία της: «Ξύπνησα μετά από 24 μέρες από κόμμα και δεν μου είχε ανακοινωθεί, ούτε η παράλυση, ούτε ο χαμός του φίλου μου (…) Πίστευα ότι λόγω των φαρμάκων, εγώ δεν κουνάω τα πόδια μου γιατί ήμουν κουρασμένη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANT1+ (@ant1plus_official)

Αλλά μόλις μου είπαν ότι έχει γίνει χειρουργείο σπονδυλοδεσίας, συνειδητοποίησα, ότι νιώθω τα πόδια μου, αλλά δεν τα ελέγχω. Οπότε εκεί έγινε η συζήτηση και μου το ανακοίνωσαν μετά οι γιατροί. Δεν το πήρα βαριά γιατί είχα δει όλο τον χαμό που είχε γίνει, μου είχε ανακοινωθεί και ο θάνατος του φίλου μου. Είμαι θετικός άνθρωπος όμως», κατέληξε η Γεωργία Καλτσή καλεσμένη στο The 2Night Show του ANT1.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μπέττυ Μαγγίρα: Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στην εκπομπή της;

Her News b

Τραϊάνα Ανανία: «Αν ανοίξω το στόμα μου και πω όσα ξέρω, θα κλείσουν πολλά σπίτια»

Her News b

Δανάη Μπάρκα: “Νιώθω ότι πέρσι μιλούσα πάρα πολύ και ήταν πολύ αυτοαναφορική η εκπομπή”

HerNewskl