HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Νίκος Αποστολόπουλος για Βανδή – Μπισμπίκη: «Να τη βάλει στα πόδια του & να χαριεντίζονται μπροστά σε ένα κοινό που δεν πλήρωσε γι’ αυτό»

Ο γνωστός σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” όπου σχολίασε και το ειδύλλιο της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Ο Νίκος Αποστολόπουλος δήλωσε αρχικά: «Ο έρωτας είναι κάτι σπουδαίο. Το να τον βγάζεις στα μανταλάκια δεν με τρελαίνει, αλλά και πάλι είναι κάτι προσωπικό. Να τη βάλει στα πόδια του και να χαριεντίζονται μπροστά σε ένα κοινό που δεν πλήρωσε γι’ αυτό».

 

Και συνέχισε μιλώντας για τη Δέσποινα Βανδή: «Μία φορά που είχα πάει στα μπουζούκια να τη δω, πριν από τον κορονοϊό, το μαγαζί είχε κλείσει πολύ σύντομα. Το καλοκαίρι που είχα πάει να τη δω σε μία συναυλία της δεν είχε κόσμο».

Στη συνέχεια ο Νίκος Αποστολόπουλος σχολίασε και την τοποθέτηση της Ναταλίας Γερμανού αναφορικά με τον Βασίλη Μπισμπίκη λέγοντας: «Ακούω τη Ναταλία Γερμανού να λέει ότι εμείς δεν μάθαμε τον Μπισμπίκη από τη Βανδή, από πού τον έμαθες εσύ τον Μπισμπίκη; Ο Μπισμπίκης τι έχει κάνει μέχρι σήμερα στην καριέρα του, ποιος τον ήξερε τον Μπισμπίκη;  Κανείς! Από εκεί και πέρα, είναι 47 χρονών, στα 45 έγινε γνωστός, ας μας δείξει τι είναι και θα τον χειροκροτήσουμε».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Η Μπέσσυ Μάλφα είναι ο άνθρωπος της ζωής μου»

Her News

Σάσα Σταμάτη: H αστεία στιγμή που παρουσιάστρια την μπέρδεψε με την Σάσα Μπάστα

Her News

Κάτια Δανδουλάκη: «Από μία διαφήμιση στην τηλεόραση είχα πάρει σπίτι στη θάλασσα»

HerNews ka