HerNews.gr
Ελλάδα

Ξάνθη: Βεντέτα μετά το φονικό-Έβαλαν φωτιά στα σπίτια του δράστη και του αδερφού του

Ηρεμία δεν μπορεί να βρει ο οικισμός Δροσερού στην Ξάνθη, ύστερα από την άγρια δολοφονία που σημειώθηκε, ενώ μέρα με τη μέρα έρχονται στο φως ραγδαίες εξελίξεις.

αστυνομια

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το xanthipost, το βράδυ της Δευτέρας άγνωστοι αφού πρώτα άδειασαν το σπίτι του 36χρονου φονιά στον οικισμό, στη συνέχεια έβαλαν φωτιά και το έκαψαν, ενώ αργότερα έκαψαν και το διπλανό σπίτι του αδελφού του και μετά ανήρτησαν βίντεο στα social media.

Στο σημείο έφτασε η πυροσβεστική υπηρεσία περίπου στις 12 το βράδυ, με 3 οχήματα και ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας.

Σημειώνεται πως μετά τη δολοφονία, ο 36χρονος που ομολόγησε ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον άτυχο πατέρα, είχε εμφανιστεί προκλητικά αμετανόητος. Λίγες ώρες μετά, συγγενείς του θύματος έκαναν λόγο για εκδίκηση, με τους φόβους για ακόμα χειρότερες καταστάσεις, να είναι διάχυτοι στο Δροσερό.

Υπενθυμίζεται πως ο 36χρονος κατηγορείται πως σκότωσε με πέντε σφαίρες τον 45χρονο στο Δροσερό της Ξάνθης μέσα στο σπίτι του.

Εκτέλεσε εν ψυχρώ τον παππού της πρώην νύφης του γιατί «χάλασε ο γάμος»

Για την «τιμή» της οικογένειας του, έβαψε τα χέρια του με αίμα, και σκότωσε τον παππού της πρώην νύφης του. Ο 36χρονος φονιάς θεωρούσε το θύμα υπεύθυνο που χάλασε ο γάμος, και η εγγονή του εγκατέλειψε τον γιο του 36χρονου δολοφόνου.

Σε βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok ο δράστης μιλώντας στα τουρκικά εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο στυγερό έγκλημα αποκαλώντας το θύμα του «ρουφιάνο». Στην συνέχεια οργισμένος απειλεί πώς «αν προκαλέσετε ζημιά σε μένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια μέσα να κάτσω θα σας σκοτώσω όλους».

Στο συγκεκριμένο βίντεο-ντοκουμέντο δεν περιέχεται η δολοφονία καθώς ολοκληρώνεται με τον δράστη να κατευθύνεται προς το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης και τελικά να εισέρχεται εντός του κτιρίου για να παραδοθεί.

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καιρός: Αποδρομή του καύσωνα με μπουρίνια & υποχώρηση της θερμοκρασίας έως και 8 βαθμούς Κελσίου

HerNews ka

Κακοκαιρία Petar: Ισχυρές καταιγίδες στη Δυτική Ελλάδα – Μήνυμα από το 112

Her News

Μάτι: Η τραγική ιστορία της Μαργαρίτας που έκανε ασπίδα το κορμί της για το μωρό της

Her News