HerNews.gr
Beauty

Emily Ratajkowski: Η ανατρεπτική αλλαγή στο κούρεμα της θα γίνει το next big thing!

Emily Ratajkowski

H άνοιξη είναι εδώ και μαζί της έρχεται η ευκαιρία για ένα ανανεωμένο look που θα αντικατοπτρίζει το στυλ σας με τη Emily Ratajkowski, να μας εμπνέει.

Η ίδια θέλησε να κάνει ένα ολικό reset  όπου οι bohemian φράντζες αντικαταστάθηκαν από  μια πιο πλούσια φράντζα με λεπτομέρειες wispy, που αναδεικνύουν την ομορφιά της.

Emily Ratajkowski

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, το πανέμορφο μοντέλο βγήκε στη Μανχάταν φέρνοντας μια νέα ανανεωμένη εμφάνιση, με μακρύτερα και σκούρα μαλλιά. Η απόχρωση σκούρου καφέ στα μαλλιά της  χάρισε μια ακόμη μεγαλύτερη πλούσια αίσθηση με την προσθήκη μιας φράντζας που της φτάνει μέχρι και τις βλεφαρίδες.

Αν και μια απλή αλλαγή από την προηγούμενη εκδοχή της, η ανανέωση του στυλ – το οποίο τώρα τα μαλλιά καλύπτουν ολόκληρο το μέτωπο αντί να χωρίζουν για να πλαισιώσουν το πρόσωπό της – οδήγησε σε μια εντελώς νέα αισθητική. Τα μεγάλα γυαλιά ηλίου έδωσαν μια αίσθηση των ’70s, με μια υπέροχη ρετρό νότα να συνδυάζεται με έμμεσο τρόπο με το πλούσιο, πολυδιάστατο και εντελώς σύγχρονο χρώμα  των μαλλιών της.

Emily Ratajkowski

Taylor Swift: Το συμβολικό μανικιούρ που επέλεξε στη νέα περιοδεία της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ποιο είναι το πιο σημαντικό βήμα για να ενυδατώσετε την επιδερμίδα σας αν είστε άνω των 40;

HerNewskl

Khloe Kardashian: Το must-have μανικιούρ της που θυμίζει κόσμημα

HerNewskl

Curlyage: Η νέα τεχνική που θα μας κάνει να ξεχάσουμε όλες τις προηγούμενες

HerNewskl