HerNews.gr
Ελλάδα

Γιώργος Βάλλης: Συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών και Επαγγελματικών Θαλαμηγών, Γιώργος Βάλλης είχε μια πολύ σημαντική συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια την Τρίτη 21 Μαρτίου στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Ο Γιώργος Βάλλης συζήτησε με τον Υπουργό αρχικά το θέμα της άδικης φορολόγησης των ναυτικών στα ιδιωτικά σκάφη, ενώ επίσης μίλησαν και για την ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού και του ελληνικού yachting.

Η ανάρτηση του Γιώργου Βάλλη για τη συνάντηση

«Σήμερα είχα την τιμή και τη χαρά να είμαι καλεσμένος του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια στο Υπουργείο Εξωτερικών. Στη συνάντηση μας συζητήσαμε για την άδικη φορολόγηση των ναυτικών στα ιδιωτικά σκάφη αναψυχής αλλά και την ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού και του ελληνικού yachting.

Μιλήσαμε επίσης για τις προϋποθέσεις για τις νέες μαρίνες και για τις προϋποθέσεις εκμετάλλευσης πόρων στην Ελλάδα. Αναφερθήκαμε ακόμη και σε διάφορες νέες πρωτότυπες ιδέες αλλά και για το πως δουλεύουν τα περισσότερα ευρωπαϊκά κράτη του εξωτερικού.

Ο Υπουργός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο μας και συζητήσαμε για το τι θα μπορέσουμε να κάνουμε για την ανάπτυξη και την εξέλιξη του.
Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια για την πολύ εποικοδομητική συζήτηση που είχαμε» γράφει ο Γιώργος Βάλλης.

Γιώργος Βάλλης: Συνάντηση με την Υφυπουργό Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου

Γιωργος Βαλλης
(Πρόεδρος ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
YouTube

Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών (ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
Site

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καιρός: Πού θα πέσει η θερμοκρασία

Her News b

Κιβωτός του Κόσμου: Μυστήριο με τον αριθμό των παιδιών που φιλοξενούνται στις δομές

Her News

Φρίκη: Ο 38χρονος κακοποιούσε τα εγγόνια της 55χρονης συντρόφου του, με δική της συμμετοχή – Συγκλονίζει η μητέρα των παιδιών

Her News