HerNews.gr
Σχέσεις

Μήπως ήρθε η στιγμή να κάνεις ένα διάλειμμα από το dating;

ραντεβού

H αλήθεια είναι πως το να είσαι σε κάθε εφαρμογή γνωριμιών και να γεμίζεις το πρόγραμμά σου με dating κάθε βράδυ… δεν είναι πάντα η πιο αποτελεσματική στρατηγική όταν πρόκειται για την εύρεση του αληθινού έρωτα… στην πραγματικότητα, μερικές φορές να αφαιρείς τον εαυτό σου από το παιχνίδι

Ίσως, τελικά αυτό που χρειάζεσαι να είναι ένα μικρό για να καταφέρεις να πετύχεις αυτό που θέλεις.

Μήπως ήρθε η στιγμή να κάνεις ένα διάλειμμα από το dating;

Η μακροχρόνια σχέση δεν είναι απλά θέμα εύρεσης του σωστού ανθρώπου· είναι θέμα να είσαι ο σωστός άνθρωπος. Δυστυχώς, οι περισσότεροι άνθρωποι επικεντρώνονται τόσο πολύ στο πρώτο, που αγνοούν εντελώς το δεύτερο. Η εύρεση του σωστού ανθρώπου είναι άχρηστη αν δεν μπορείς να τον αναγνωρίσεις ως τον σωστό άνθρωπο για εσένα, και αυτό συμβαίνει όταν δεν μαθαίνουμε από τα λάθη μας ή δεν αφιερώνουμε χρόνο για να δουλέψουμε πάνω στον εαυτό μας.

dating

Όταν βγαίνεις ασταμάτητα ραντεβού σε κάνει να καταβάλλεις όλη σου την ενέργεια για να βγεις στον κόσμο και να βρεις κάποιον. Πόσο αχρείαστο; Αρκετά! 

Αν η ιστορία επαναλαμβάνεται στη ζωή σου, τότε αυτό είναι ένα σημάδι ότι πρέπει να σταματήσεις αυτό που κάνεις και να επανασυνδεθείς.Μπορεί να έχεις  τη συνήθεια να καταδιώκει  μόνο αυτούς τους άνδρες που δεν σε ήθελαν ή δεν μπορούσαν να δεσμευτούν. Μια σχέση μετά την άλλη, αυτές οι σχέσεις θα εξελισσόντουσαν με τον ίδιο τρόπο και εσύ καταλήγεις να μαζεύεις τα κομμάτια σου μετά από ένα χωρισμό ή προδοσία.

Αυτό που σου προτείνουμε να κάνεις είναι δουλειά πάνω στον εαυτό σου και και να ανακαλύψεις από πού προήλθαν οι λάθος σου συνήθειες και να τις διορθώσεις. Μετά από λίγους μήνες, θα ξεκινήσεις πάλι να βγαίνεις με τον πιο εκπληκτικό άντρα που θα έχεις γνωρίσεις ποτέ.

Να καταλήγεις στις ίδιες καταστάσεις ξανά και ξανά δε συμβαίνει επειδή κάποια δύναμη συνωμοτεί εναντίον σου. Συνήθως σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις μια αλλαγή, και αυτό είναι ένα ενεργό διαδικασία. Πολλές φορές, επαναλαμβάνουμε τα ίδια πρότυπα ως ένας τρόπος για να θεραπευτούμε από κάποιο είδος πληγής που μας άφησε ο πρώην σύντροφος ή ακόμα και ο γονέας. Το υποσυνείδητο ψάχνει πάντα για τρόπους να θεραπευτεί, ακόμα και αν αυτό σημαίνει να σε οδηγήσει σε ανθυγιεινές καταστάσεις.

dating

Situationship: Ένας από τους πιο τοξικούς όρους στο dating!

Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

Ποιο άρωμα λατρεύουν οι άντρες να μυρίζουν πάνω μας;

Her News b

Dating burnout: Μήπως σε έχουν κουράσει τα αποτυχημένα ραντεβού;

Her News

Διαζύγιο: Τι φοβόμαστε και δεν επιλέγουμε τον χωρισμό;

Her News b