HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γιώργο Αγγελόπουλο: «Υπάρχει τρόπος να απαντήσεις σε όλα με χιούμορ»

Τον εκνευρισμό του Γιώργου Αγγελόπουλου με δημοσιογράφο που τον ρώτησε για την προσωπική του ζωή, σχολίασε το πρωί της Τετάρτης 22/3 η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια της εκπομπής «Happy Day» μαζί με τους συνεργάτες της, αναφέρθηκαν στο εν λόγω περιστατικό, χαρακτηρίζοντας την στάση του αγενή.

«Γιατί τσαντίστηκε έτσι; Θα συμφωνήσω με την Τίνα Μεσσαροπούλου. Είσαι ένας άνθρωπος αγαπητός και ξέρεις ότι ενδιαφέρεις και για τα προσωπικά σου. Υπάρχει τρόπος να απαντήσεις σε όλα με χιούμορ. Αν δεν σου αρέσει, σταμάτα να κάνεις στημένα κιου.

Δεν εννοώ ότι το έχει κανονίσει κρυφά, αλλά και εγώ έχει τύχει να βγω από κανάλι, να με περιμένουν οι κάμερες αλλά να πω παιδιά “ευχαριστώ δεν έχω κάτι να πω”», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Όλοι λένε ότι είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, τι παθαίνει κάθε φορά μπροστά σε αυτή την κάμερα και βγάζει έναν τέτοιο εαυτό, δεν μπορώ να καταλάβω. Ευγένεια χρειάζεται, δεν ήταν ευγενικός, στράβωσε το μάτι του», πρόσθεσε από την πλευρά της η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Στέλιος Κυμπουρόπουλος: «Όλοι κάνουμε ένα ταξίδι ζωής για να πετύχουμε κάτι – Αυτό που έχω επιλέξει είναι να ζήσω»

HerNews ka

«Όλα για τη Ζωή μας»: Καλεσμένοι ο Αγησίλαος Μικελάτος και ο Νίκος Κουρής

Her News

Ευρυδίκη: «Ο Γιώργος Θεοφάνους μου ζήτησε να γίνω ξανθιά για να αρραβωνιαστούμε»

HerNews ka