HerNews.gr
Social News

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η απάντηση του δημοσιογράφου της συνέντευξης- «Δεν μιλήσαμε ιδιωτικά- Ούτε διανοήθηκα να τον παγιδεύσω»

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο περιοδικό “ΟΚ!” στην οποία αναφέρθηκε με αρκετά παραστατικές λεπτομέρειες στη σχέση του με την Όλγα Τρέμη, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως “ήταν ο πρώτος άνδρας της”.

Πολλοί είναι εκείνοι που πήραν θέση για τα όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τελευταία τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να λέει μέσα από την εκπομπή της “Happy Day” ότι: «Αυτό με θίγει σαν γυναίκα – Με σοκάρει και με προσβάλλει» – «Δεν αξίζει σε μία κυρία να ξέρουν όλοι οι άνθρωποι πώς ήταν η πρώτη φορά που έκανε έρωτα».

Στη συνέχεια, τη δική του απάντηση σε όλα όσα δήλωσε μετέπειτα ο Ανδρέας Μικρούτσικος, -ότι δηλαδή θεωρούσε πως είχε τελειώσει η συνέντευξη την ώρα που “εκμυστηρευόταν” τις προσωπικές του στιγμές με την Όλγα Τρέμη- έδωσε ο δημοσιογράφος που έκανε τη συνέντευξη, Μιχάλης Ροδόπουλος.

«Λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε για τη viral συνέντευξη στο νέο τεύχος του “OK!” που κυκλοφόρησε χθες Τετάρτη στα περίπτερα… Ούτε μιλήσαμε ιδιωτικά με τον Ανδρέα Μικρούτσικο ούτε διανοήθηκα να τον παγιδεύσω δημοσιεύοντας off the record δηλώσεις του (για την ακρίβεια η περίφημη τελευταία ερώτηση ήταν «Ανδρέα, όντως έκανες ιδιαίτερα στην Όλγα Τρέμη;», αγνοώντας την προσωπική σχέση τους που μου αποκάλυψε) και επιπλέον, δεν νομίζω ότι πλέον πρέπει να αυτοσυστηθώ ξανά. Η πιάτσα είναι μικρή και όλοι γνωριζόμαστε.

Το τηλεφώνημα από τον Ανδρέα μετά τα όσα είπε στον αέρα της εκπομπής “Super Katerina” κατέληξε με πολλά γέλια και πειράγματα ότι θα ακολουθήσει εξίσου ηχηρό sequel. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους εισαγγελείς των social media που εντόπισαν τον νέο κατηγορούμενο».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τάμτα: «Μπορεί και να είμαι εξωγήινος!»

Her News b

Kanye West: Το περίεργο βίντεο που δημοσίευσε με την Bianca Censori ξαπλωμένη στο κρεβάτι

HerNews ka

Εριέττα Κούρκουλου: Η τρυφερή ανάρτηση για τη γέννηση του γιου της

HerNewskl