HerNews.gr
Σχέσεις

Beige flags: Η νέα τάση στον όρο του dating που αντικαθιστά τα red flags

Τα beige flags είναι ένας νέος όρος που αναφέρεται στα χαρακτηριστικά των βαρετών ατόμων στον κόσμο του dating. Αντί για τα κόκκινα σημαίνουν πιο αδιάφορα πράγματα που μπορεί να σε κάνουν να βαρεθείς έστω και μία φορά, χωρίς να είναι τοξικά.

beige flags

Παραδείγματα αυτών των χαρακτηριστικών περιλαμβάνουν την απουσία πάθους και ενδιαφέροντος για τα πράγματα, καθώς και το να μην μπορούν να κρατήσουν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό των beige flags είναι η απουσία ενδιαφέροντος και σεβασμού για τον χρόνο και το ενδιαφέρον του εν δυνάμει συντρόφου. Αυτό μπορεί να φανεί όταν κάποιος δεν σταματάει να μιλάει για τον εαυτό του, αγνοεί τις κανονικές κοινωνικές σημασίες και επαναλαμβάνει τα ίδια θέματα. Επιπλέον, η συνεχής αναφορά σε άλλα άτομα ή social media accounts μπορεί να δείχνει έλλειψη προσωπικότητας και ενδιαφέροντος για τον συνομιλητή.

Επίσης, αν αναφέρει στο προφίλ του κάτι σαν “food is the way to my heart”, δείχνει ότι δίνει μεγάλη σημασία στο φαγητό και ενδεχομένως να επικεντρώνει περισσότερο στη διατροφή του από ό,τι είναι υγιές.

Το να ταξιδεύεις είναι όντως ένα υπέροχο χόμπι, αλλά το να το παρουσιάζεις σαν μόνο στυλ ζωής ενώ στην πραγματικότητα ταξιδεύεις μία φορά τον χρόνο και ανεβάζεις throwback φωτογραφίες, δεν είναι αυθεντικό και δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική σου ζωή. Το μπεζ flag μπορεί να υποδηλώνει ότι κάποιος προσπαθεί να παρουσιάσει μία εικόνα της ζωής του που δεν είναι ακριβής.

Μήπως ήρθε η στιγμή να κάνεις ένα διάλειμμα από το dating;

Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

Γιατί ερωτευόμαστε πάντα τα bad boys ακόμη και όταν μας πληγώνουν;

HerNewskl

Τοξική σχέση: Ποια είναι τα σημάδια

Her News b

«Διαζύγιο ύπνου»: Είναι καλή ιδέα να έχετε ένα ξεχωριστό δωμάτιο για να βελτιώσετε τον ύπνο σας όπως η Κάμερον Ντίαζ;

HerNews ka