HerNews.gr
Ελλάδα

Επτά βίντεο με τους βιασμούς της 14χρονης στο κινητό του «Ελλάδιου» από την «Κιβωτό»

Πρωταγωνιστής, στο κύκλωμα μαστροπείας, που εξέδιδε την 14χρονη μαθήτρια, ήταν σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 24χρονος πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού του Κόσμου», που κρατείται με τους δύο συνεργούς του στα κρατητήρια της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.

Ο 24χρονος Ελλάδιος Σ….., είναι το πρόσωπο που βιντεοσκοπούσε τον βιασμό της ανήλικης σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Μεταξουργείο. Στο κινητό του τηλέφωνο, οι αστυνομικοί εντόπισαν επτά βίντεο με την σεξουαλική κακοποίηση της 14χρονης, από τον 23χρονο Ρουσλάν, που δεν έχει ταυτοποιηθεί από τις αρχές.

Όταν ξεκίνησαν οι τρομακτικές αποκαλύψεις για την «Κιβωτό του Κόσμου», ο εν λόγω πρώην τρόφιμος είχε εμφανιστεί στην εκπομπή Live News στο Mega και είχε καταγγείλει, μεταξύ άλλων, σωματική κακοποίηση και ξυλοδαρμό από ιθύνοντες της δομής.

Στη συνέχεια, όμως, έκανε… στροφή 180 μοιρών και ισχυρίστηκε ότι είχε χρηματιστεί για να πει τα όσα είπε. Σημειώνεται ότι μετά την τηλεοπτική του εμφάνιση, ο Ελλάδιος άρχισε να στέλνει μηνύματα στην εκπομπή ζητώντας χρήματα. Η εκπομπή, σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει γνωστά τότε, επρόκειτο να κινηθεί νομικά διαθέτοντας στοιχεία που αποδείκνυαν την συκοφαντική δυσφήμιση από τον 24χρονο.

Ο Ελλάδιος λίγους μήνες αργότερα βρίσκεται ξανά, πλέον, στο επίκεντρο της δημοσιότητας με αφορμή την νέα φρικτή υπόθεση βιασμού και μαστροπείας με θύμα το 14χρονο κορίτσι, που διέμενε στη δομή στη Νέα Σμύρνη. Ο 24χρονος όταν συνελήφθη, ομολόγησε στους αστυνομικούς πως το βράδυ της Κυριακής, βρισκόταν με τον Ταχίρ και την ανήλικη σε ξενοδοχείο στην οδό Βίκτωρος Ουγκώ στο Μεταξουργείο. Εκεί ανέφερε πως ο Ρουσλάν, προέβη σε συνουσία με την 14χρονη, ενώ ο ίδιος και ο Ταχίρ, παρακολουθούσαν τραβώντας βίντεο.

«Κατόπιν παραινέσεων και με την θέλησή του ο 24χρονος μας απέστειλε από την τηλεφωνική του συσκευή επτά αρχεία βίντεο και ένα στιγμιότυπο οθόνης. Σύμφωνα με τον Ε.Σ, στα εν λόγω βίντεο φαίνεται η 14χρονη, άλλοτε σε προκλητικές πόζες και άλλοτε σε πράξεις συνουσίας με τον Ρουσλάν” αναφέρει το διαβιβαστικό της αστυνομίας. Στο στιγμιότυπο οθώνης φαίνονταν οι συζητήσεις που είχε ο Ελλάδιος με τον Ταχίρ στο instagram. όπου την 19/03/2023 και ώρα 10:11 ο 29χρονος αναφέρει στον Ελλάδιο:

” gia doulia pame”, ” Na milisoume shn a….” , ” gia vizita”. Τα δύο κινητά των μαστροπών κατασχέθηκαν και μεταφέρθηκαν στα εργαστήρια για ανάλυση, ελπίζοντας οι ερευνητές πως θα εντοπίσουν νέα στοιχεία για την δράση τους.

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Θρίλερ στην Κω με την εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα – Σαρώνουν την περιοχή

HerNews ka

Παρουσιάστηκε στη Θεσσαλονίκη η καμπάνια κατά του σεξισμού από την υφυπουργό Μαρία Συρεγγέλα

Her News

Μετάλλαξη Όμικρον: Μειώνεται η καραντίνα σε 5 ημέρες για όσους δεν έχουν συμπτώματα

Her News