HerNews.gr
Beauty

Κλέλια Ανδριολάτου: Yιοθέτησε το παριζιάνικο μακιγιάζ και της ταιριάζει όσο τίποτα άλλο

Κλέλια Ανδριολάτου

Η Κλέλια Ανδριολάτου μαγνήτισε τα βλέμματα των διαδικτυακών της φίλων με το εντυπωσιακό μακιγιάζ της σε μια σειρά φωτογραφιών που δημοσίευσε πρόσφατα.

Η επιτυχημένη ηθοποιός διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας της, καθώς η σειρά “Μαέστρο” της έχει κερδίσει τους θεατές στο Netflix και έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές. Η φυσική ομορφιά και το ταλέντο της Κλέλιας Ανδριολάτου την κάνουν μία από τις πιο δημοφιλείς και πολυσυζητημένες ηθοποιούς της γενιάς της. Επιπλέον, ο ενεργός λογαριασμός της στο Instagram με πάνω από 252.000 followers, αποδεικνύει την ευρεία αναγνώριση και αποδοχή που απολαμβάνει από το κοινό.

Κλέλια Ανδριολάτου: Yιοθέτησε το παριζιάνικο μακιγιάζ και της ταιριάζει όσο τίποτα άλλο

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κλέλια Ανδριολάτου ανέβασε δύο όμορφα πορτρέτα της με το απόλυτο Παριζιάνικο μακιγιάζ. Η ηθοποιός επέλεξε να αναδείξει την λευκή της επιδερμίδα, αποφεύγοντας τη βαριά βάση, και να δώσει έμφαση στα χείλη της, χρησιμοποιώντας το κόκκινο Παριζιάνικο κραγιόν που κάνει θραύση στη Γαλλία.

Κλέλια Ανδριολάτου

Το κόκκινο κραγιόν είναι το απόλυτο signature μακιγιάζ των Γαλλίδων και η Κλέλια Ανδριολάτου το απογείωσε με το παρακάτω make up look της.

Νεότερα Άρθρα

Μανικιούρ: Οι 10 καλοκαιρινές τάσεις

Her News b

Η επιστήμη πίσω από τη φροντίδα των ματιών

Her News

Megan Fox: Μας δίνει εμπνευση να δοκιμάσουμε τα jelly nails!

HerNewskl