HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Λάκης Γαβαλάς: «Για την Βίκυ Καγιά επιλέγω το ρήμα “αποσύρω”, πρέπει να ξεκουραστεί»

Το «φαινόμενο» Λάκης Γαβαλάς μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τις αποτυχίες του, τα πρόσωπα της τηλεόρασης και το καινούριο του ξεκίνημα.

Ο σχεδιαστής σχολίασε το My style rocks και την κριτική επιτροπή.

«Αν κάνω ξανά τα ίδια θα βλέπω τον εαυτό μου σαν ένα κακό φαινόμενο, εγώ θέλω να είμαι φαινόμενο σκέτο. Το «My style rocks» το θεωρώ στενάχωρο… έχουν την συμπόνια μου. Δεν έχω δει να περνάει καλά η επιτροπή μεταξύ τους στο «My style rocks». Η Ηλιάνα μου φαίνεται αγέλαστη, ο Στέλιος εκνευρίζεται από τους άλλους 2, ο φωτογράφος εκνευρίζεται, γιατί δεν ξέρει τι να πει. Η Κατερίνα Καραβάτου είναι αξιοπρεπέστατη, αλλά η μόδα δεν θέλει αξιοπρέπεια», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Για την εκπομπή της Ελίνας Παπίλα σχολίασε πως, «η εκπομπή της Ελίνας Παπίλα είναι μια ΥΕΝΕΔ που της έβαλαν χρώμα. Στο «Είμαστε μαζί» όλοι ήταν κάπως στρυμωγμένοι… λέω να αρχίσουν με μια προσευχή εκεί. Η Χατζηβασιλείου ήξερε το πώς πρέπει να είναι έτσι στημένο. Η Παπίλα έχει μάθει από το ραδιόφωνο κάθεται σε μια καρεκλά σε ένα σκοτεινό δωμάτιο».

«Αφού είδαν ότι λείπει η Σοφία Αλιμπέρτη να την πάρουν. Τον αγαπώ τον Γιώργο Λιάγκα μου αρέσει έτσι όπως τα λέει», συμπλήρωσε.

Ο Λάκης Γαβαλάς δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην Βίκυ Καγιά.

«Στην Βίκυ Καγιά λέω το ρήμα «αποσύρω». Πρέπει να ξεκουραστεί, της δοθήκαν ευκαιρίες και στις αποτυχίες. Το «GNTM» είναι πρότζεκτ που από την μάνα του είναι αποτυχημένο. Ποιος βλέπει αυτά τα πράγματα;», επεσήμανε.

«Η νέα μου εταιρεία ρούχων είναι χωρίς γένος, όπως είμαι εγώ εδώ και χρόνια. Έχει μόνο 2 χρώματα», αποκάλυψε κλείνοντας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαίρη Συνατσάκη: “Το hate το έλυσα με την ψυχοθεραπεία. Μου εύχονταν να πάθω καρκίνο στο αίμα”

HerNewskl

Μαριαγάπη Ξυπολιά: Οι πρώτες δηλώσεις για τον χωρισμό της από τον Αιμιλιάνο Μάρκου

Her News

Σοφία Βόσσου: «Έχω απαλλαγεί από όλα τα βάρη του φόβου, ούτε τον θάνατο φοβάμαι»

Her News b