HerNews.gr
Beauty

Τα απόλυτα 90’s αξεσουάρ που θα απογειώσουν το στυλ σου

Είναι σχεδόν λάθος να λέμε ότι η δεκαετία του ’90 επιστρέφει – είχαν μεγάλη επιρροή στην κουλτούρα μας από τότε που το Friends έκανε πρεμιέρα στο Netflix και τα supermodels της δεκαετίας κοσμούσαν για πρώτη φορά την πασαρέλα. 

Αλλά σίγουρα υπήρξε μια μεγάλη αναζωπύρωση τα τελευταία χρόνια, με τις τάσεις της μόδας , τα πολυεπίπεδα κουρέματα που μοιάζουν με το “the Rachel” και τα αξεσουάρ μαλλιών της δεκαετίας του ’90 να κυριαρχούν στις ροές και στη ζωή μας συνολικά. 

Παρακάτω θα δείτε μερικά από τα πιο must have αξεσουάρ της δεκαετίας του 90′ αλλά και τρόπους για να τα φορέσετε!

1. Μεγάλα Scrunchies

Τα Scrunchies είναι αναμφισβήτητα βασικό και πάλι, καθώς επιστρέφουν σταθερά εδώ και χρόνια, αλλά πρόσφατα, έχουν γίνει supersize. Για το χτένισμα,  εφαρμόστε μερικές αντλίες από το αγαπημένο σας ελαφρύ λάδι στα μαλλιά σας. Στη συνέχεια, αναποδογυρίστε το κεφάλι σας και μαζέψτε τα μαλλιά σας στην κορυφή του κεφαλιού σας. 

2. Κλαμεράκι

Κάτι σχετικά με το κλαμεράκι μαλλιών σας κάνει να αισθάνεστε σαν τον αγαπημένο σας πρωταγωνιστή της ρομαντικής κομεντί της δεκαετίας του ’90. Μπόνους: είναι πολύ λιγότερο επιβλαβείς από τα αδύνατα μαλλιά. Πιάστε τα όπως προτιμάτε και αφήστε μερικές τούφες να πέφτουν μπροστά. Μη ξεχάσετε να φορέσετε σκουλαρίκια για να απογειωθεί το λουκ.

3. Zig-Zag Headbands

Από στέκα σε ύφασμα, οι κορδέλες έχουν κάνει μια σημαντική επιστροφή στο κομμάτι του styling. Είναι ιδανικό για σγουρά μαλλιά και για όσες θέλουν να δώσουν σχήμα στα μαλλιά τους. Χτενίστε τα μαλλία σας ως συνήθως και στη συνέχεια προσθέστε λίγο αφρό η λίγο λάδι για έξστρα σώμα.

4. Φουλάρια στα μαλλιά

Είτε επιλέξεις  κάτι μεταξένιο είτε μια απλή μπαντάνα, είναι τόσο ευέλικτα. Τα μαντήλια για τα μαλλιά μπορούν να προστατεύσουν τα μαλλιά σας από το να βρέχονται κατά τη διάρκεια μιας ημέρας στην παραλία ή στην πισίνα ή απλώς να προσθέσουν μια πινελιά γοητείας παλιού Χόλιγουντ σε ένα απλό ντύσιμο. Μπορείτε να τα τυλίξετε γύρω από την αλογοουρά ή τον κότσο σας όπως στη φωτογραφία.

5. Κοκαλάκια πεταλούδες

Δεν μπορείτε να μιλήσετε για αξεσουάρ μαλλιών της δεκαετίας του ’90 χωρίς να αναφέρετε τα κλιπ πεταλούδας . Δεν προορίζονται πλέον για νεανικό κοινό, προσθέτουν κάτι διαφορετικό σε παραδοσιακά στυλ όπως αλογοουρές και πλεξουδάκια.

6. Υφασμάτινες κορδέλες για το κεφάλι

Οι υφασμάτινες κορδέλες είναι ένα από τα απαραίτητα στο “οπλοστάσιο” των αξεσουάρ σας. Βοηθούν να κρατηθούν τα μαλλιά έξω από το πρόσωπό σας και μπορούν να βοηθήσουν να δώσετε λίγο όγκο στα μαλλιά σας. Έξτρα μόνους: βοηθούν στη συγκάληψη της λιπαρότητας των μαλλιών.

7. Τσιμπιδάκια με σχέδια

Τα τσιμπιδάκια με σχέδια ήταν εξαιρετικά δημοφιλή τη δεκαετία του ’90 και μπορούμε να καταλάβουμε γιατί: Είναι ένας τρόπος απλής και γρήγορης συντήρησης για να ανανεώσετε μια απλή εμφάνιση, καθώς και σε κάθε τύπο και υφή μαλλιών.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Nail piercing: Η τάση που ξεκάθαρα ηρθε για να μείνει το 2024

HerNewskl

Mermaid Nails: 5 τρόποι για να δοκιμάσετε το manicure του 2023

HerNewskl

Make up tips: Πως θα πετύχω το πιο λαμπερό μακιγιάζ;

Her News