HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Τραϊάνα Ανανία: «Το σχολείο ευθύνεται για πολλά ψυχολογικά μου μέχρι και σήμερα»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Τραϊάνα Ανανία στην εκπομπή «Happy Day» και την Χριστιάνα Κοχλατζή.

Η γνωστή ηθοποιός, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στο πτυχίο που κάνει στην ψυχολογία, για τα ψυχολογικά θέματα που αντιμετωπίζει αλλά και για την ψυχοθεραπεία που κάνει από τα 19 της χρόνια και στην επίδραση που αυτή έχει στη ζωή της.

«Δεν θα μεταφράσω την ανεργία σε περίοδο δημιουργίας. Όταν έχεις ανεργία, θα δημιουργήσεις και θα κοιτάξεις να κάνεις άλλα πράγματα, προκειμένου να μην πέσεις σε κατάθλιψη. Όταν μπήκαμε στην καραντίνα ξεκίνησε το πτυχίο μου στην ψυχολογία, το οποίο θα τελειώσω του χρόνου», είπε αρχικά η Τραϊάνα Ανανία.

Τραϊάνα Ανανία: «Σε εκείνο το σχολείο ζούσαμε μια παράνοια»

«Πήγαινα σε ένα σχολείο, το οποίο χρησιμοποιούσε την θρησκεία ως ένα μέσο επιτήρησης των παιδιών, γιατί σε εκείνο το σχολείο ζούσαμε μια παράνοια.

Αυτό το σχολείο ευθύνεται για πάρα πολλά ψυχολογικά που έχω μέχρι και σήμερα, κυρίως στο θέμα της ενοχής. Ενοχή για οποιαδήποτε χαρά που νιώθω», πρόσθεσε η Τραϊάνα Ανανία.

Κλείνοντας η Τραϊάνα Ανανία αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή, λέγοντας: «Η μεγαλύτερη σχέση μου κράτησε 6 μήνες. Αυτός είναι ένας εθισμός του εγκεφάλου που καλούμαι να το αντιμετωπίσω. Μπορεί σε μια σχέση μπορεί να βαρεθώ, να βαρεθώ ακόμα και την ταραχή του έρωτα.

Κάποια στιγμή όμως, θα ήθελα να ηρεμήσω και να κάνω μια σχέση πιο κουλ. Κάνω ψυχοθεραπεία από τα 19 μου. Πιστεύω πως η σταδιοδρομία μου έχει επηρεαστεί από τον χαρακτήρα μου».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Στικούδη: «Δεν έχω σκεφτεί την πολιτική, είναι κάτι πολύ ιερό κι όχι μόδα»

Her News

Στέλιος Κρητικός: «Aπό τη στιγμή που πήρα στα χέρια μου το πρώτο μου παιδί ένιωσα ευλογημένος»

Her News

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Ήμουν σε ένα μπαλκόνι και σκεφτόμουν να πέσω λόγω της κατάστασης που περνούσα»

HerNews ka