HerNews.gr
Social News

Μπάγια Αντωνοπούλου: Στην Ερμιόνη με τους παππούδες της – Η γλυκιά ανάρτηση

Την Ερμιόνη Αργολίδας επισκέφθηκε η Μπάγια Αντωνοπούλου, όπου συνάντησε και τους αγαπημένους της παππούδες. Η δημοσιογράφος, η οποία δεν κρύβει την αγάπη της για τον τόπο καταγωγής της, κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο και να βρεθεί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Μπάγια Αντωνοπούλου: «Η αγάπη μπορεί και νικά όλες τις δυσκολίες»

Μάλιστα, για την Μπάγια Αντωνοπούλου οι παππούδες της είναι πρότυπο, όπως λέει στην ανάρτηση που συνόδευε τα τρυφερά οικογενειακά τους στιγμιότυπα είναι 60 χρόνια παντρεμένοι και αποτελούν παράδειγμα πως η αγάπη μπορεί και νικά όλες τις δυσκολίες.

«Οικογένεια» η ωραιότερη λέξη. Η γιαγιά και ο παππούς μου, 60 χρόνια παντρεμένοι, είναι το παράδειγμα πως η αγάπη νικά όλες τις δυσκολίες. Μου λείψατε Γιάννη και Μαρία μου. Μη μου τους ματιάσετε», ανέφερε στη λεζάντα των φωτογραφιών της.

Και δεν είναι η πρώτη φορά που η Μπάγια Αντωνοπούλου μας συστήνει τους αγαπημένους της παππούδες, αφού σε παλαιότερη ανάρτηση έχει μιλήσει γι’ αυτούς και την αδυναμία που τους έχει.

«Η πιο όμορφη φωτογραφία είναι για εμένα αυτή με τον παππού και τη γιαγιά μου. Νιώθω ευγνώμων που τους έχω στην αγκαλιά μου… Δυο άνθρωποι που ξέρουν να αγαπούν άνευ όρων και να στηρίζουν με αυτοθυσία τα παιδιά και τα εγγόνια τους», είχε αναφέρει στο παρελθόν για τον παππού της, Γιάννη και τη γιαγιά της, Μαρία τους οποίους επισκέπτεται σε κάθε ευκαιρία.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χριστίνα Μπέου: “Κόλαφος” για την αδερφή της Eve – «Κόπηκε η οικονομική βοήθεια και βγήκε να πει όλα αυτά»

HerNews ka

Άννα Μαρία Βέλλη: Η ανάρτηση του συντρόφου της τα λέει όλα!

Her News b

Instagram : Έρχεται μεγάλη αλλαγή

Her News