HerNews.gr
Social News

Δημήτρης Κουτσούμπας: Viral τα γαλλικά του στο Παρίσι – “Έβαλε τα γυαλιά στον Δημητρακόπουλο”

Την αποθέωση γνώρισε στο Twitter ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας έπειτα από τον χαιρετισμό που απηύθυνε στα γαλλικά, στην πλατεία Βαστίλλης στο Παρίσι.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας  βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στη γαλλική πρωτεύουσα, προκειμένου να ενώσει τη φωνή του με τα εκατομμύρια των διαδηλωτών που διαμαρτύρονται ενάντια στη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση του Εμανουέλ Μακρόν.

Μάλιστα απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό από τα μεγάφωνα της συγκέντρωσης, στην οποία συμμετείχε επίσης μπλοκ Ελλήνων εργαζομένων στη Γαλλία.

“Η αλληλεγγύη μας στον αγώνα του γαλλικού λαού είναι δεδομένη. Είναι κοινός ο αγώνας σε Ελλάδα και Γαλλία, σε όλη την Ευρώπη, ενάντια στις αντεργατικές πολιτικές, ενάντια στις αντιλαϊκές επιλογές των κυβερνήσεων στην Ελλάδα, τη Γαλλία, σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενάντια στους επιχειρηματικούς ομίλους, τα μονοπώλια, για να νικήσει τελικά ο εργαζόμενος λαός και να ανοίξει το δρόμο για το συμφέρον το δικό του και όχι για τα συμφέροντα και τα κέρδη των λίγων.

Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας. Αυτό είναι το πραγματικό δίλημμα στην Ελλάδα, τη Γαλλία, σε όλο τον κόσμο” δήλωσε στην απεργιακή συγκέντρωση ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Οι αναφορές του επικεφαλής του Κουμινιστικού Κόμματος της Ελλάδας προς στους συγκεντρωμένους, «Σερ αμί, σερ καμαράντ» (αγαπητοί μου φίλοι, αγαπητοί μου σύντροφοι), όπως ήταν φυσικό προκάλεσαν… συνειρμούς με το «ζαμέ α ετέ Κορωπί» του δικηγόρου της Εύας Καϊλή, Μιχάλη Δημητρακόπουλου.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Συνελήφθη η Super Kiki: «Μετά από τόσα χρόνια να ξανακοιμηθώ στα κρατητήρια γιατί δεν υπάρχει δικαιοσύνη;»

Her News

Ντόρα Μπακογιάννη: Άνοιξε λογαριασμό στο TikTok και αυτοσαρκάζεται – «Θέλεις ένα σοκολατάκι;»

HerNews ka

Εμμανουέλα Ταγάρα: Τρισευτυχισμένη, λίγο πριν γεννήσει!

Her News