HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ελεονώρα Μελέτη για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Είναι μια χοντρή πατάτα, θα σεβαστούμε την κατάσταση της υγείας του»

Για δεύτερη ημέρα συνεχίστηκαν χθες οι αντιδράσεις από τις δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον νεανικό έρωτα που έζησε με την Όλγα Τρέμη. 

Ο Κώστας Τσουρός σχολίασε μεταξύ άλλων: «Νομίζω ότι έχει πάει αλλού το θέμα. Αντιλαμβάνομαι και τον Ανδρέα Μικρούτσικο που θέλει να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να πει την άποψή του, και δεχόμαστε αυτό που λέει ότι το έκανε από αφέλεια. Εγώ δεν θεωρώ ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος μπορεί να είναι αφελής. Από την άλλη αυτό που είπε ότι χτυπούν την εκπομπή, δε νομίζω ότι χτυπάει κανείς τη συγκεκριμένη εκπομπή διότι τα λεγόμενα του Ανδρέα ήταν σε περιοδικό. Επίσης δεν χτυπάμε τον Ανδρέα Μικρούτσικο, αλλά χτυπάμε αυτό που είπε».

Από την πλευρά της, η Ελεονώρα Μελέτη ολοκληρώνοντας το θέμα, σημείωσε: «Δεν θα το ξαναγγίξουμε το θέμα αυτό, έκανε τον κύκλο του. Είδαμε όλες τις διαστάσεις, από εκεί και πέρα όντως έγινε μία πατάτα χοντρή. Είναι μία χοντρή πατάτα, θα το πω έτσι.

Έπρεπε να υπερασπίσουμε μία γυναίκα, η οποία άθελα του Ανδρέα Μικρούτσικου – εγώ το δέχομαι – εκτέθηκε και μέχρι εκεί. Από εδώ και πέρα, θα σεβαστούμε την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου. Την αγάπη μας σε όλους, δεν χτυπάμε καμία εκπομπή, αγαπάμε όλους τους συναδέλφους».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αθηνά Οικονομάκου: «Δεν θεωρώ πως θα ήταν σωστό να στηρίζομαι μόνο στον άντρα μου»

HerNews ka

Ηλιάνα Μαυρομάτη: Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Αυτή η Νύχτα Μένει» στο «Happy Day»: Δεν έκανα δοκιμαστικό για τον ρόλο της Ζέτας

Her News

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Υπήρξαν 3-4 συνεργασίες που δεν πέρασα καλά. Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο

Her News