HerNews.gr
DECORNEWS

Miamicore: To Tiktok μας δείχνει τον τρόπο να φέρουμε στο σπίτι μας spring vibes

Miamicore

Με την άνοιξη να έχει φτάσει η τάση miamicore μας φέρνει την άνοιξη ακόμη και στο σπίτι μας δείχνοντας υπέροχους τρόπους να νιώσουμε μια αίσθηση δροσιάς.

είναι φυσικό να σκεφτόμαστε τρόπους να αλλάξουμε το στυλ του σπιτιού μας. Αναζητούμε έμπνευση στο Pinterest, πληκτρολογώντας λέξεις όπως “aesthetic”, ενώ παρατηρούμε τα διαμερίσματα των πρωταγωνιστών σε ταινίες και σειρές. Αντί για τις συνήθεις επιλογές μας, όπως η Monica και η Rachel από τη σειρά “Φιλαράκια”, ή η Carrie Bradshaw από το “Sex and the City”.

Αυτή τη φορά επικεντρωνόμαστε στο παστέλ συγκρότημα διαμερισμάτων του Miami, όπως αυτό που είδαμε στο “The Golden Girls”. Η τάση Miamicore είναι εδώ και επανέρχεται με την ρετρό deco αισθητική της, ευνοούμενη από το TikTok.

Miamicore

Το Miamicore είναι πράγματι ένα νέο trend στον χώρο της διακόσμησης και αξίζει να του δώσουμε μια ευκαιρία, αν αναζητούμε κάτι διαφορετικό και ενδιαφέρον για το σπίτι μας.

Η συνδυαστική προσέγγιση του vintage με το μοντέρνο και το μαξιμαλιστικό δημιουργεί μια ενδιαφέρουσα αισθητική και δίνει τη δυνατότητα για δημιουργική έκφραση και προσαρμογή στο προσωπικό στυλ και γούστο. Επίσης, η χρήση ουδέτερων τόνων και καθαρών γραμμών κάνει τον χώρο να φαίνεται πιο φωτεινό και ευχάριστο στο μάτι.

Miamicore

Αναζητήστε έμπνευση και ξεκινήστε να δημιουργείτε ένα άνετο και στυλάτο σπίτι με το δικό σας τρόπο!

Έξυπνες ιδέες & λύσεις για να αποθηκεύετε τα καπάκια από τα μαγειρικά σας σκεύη

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

Άγιος Βαλεντίνος: Η πιο μοναδική & εξατομικευμένη επιλογή δώρου από την VipArt

HerNews ka

3 τρόποι για να δώσετε στιλ σε μαύρα έπιπλα

Her News

Πώς να καθαρίσω σωστά τα τζάμια του σπιτιού;

Her News