HerNews.gr
Ελλάδα

Νέα Σμύρνη: Δύο τραυματίες από φωτιά σε εστιατόριο – Πληροφορίες για εμπρησμό

Στις φλόγες τυλίχτηκε γνωστό εστιατόριο στη Νέα Σμύρνη, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για εμπρησμό.

Ειδικότερα, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 04:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής και σήμανε συναγερμό στην Πυροσβεστική καθώς το φλεγόμενο εστιατόριο βρίσκεται στο ισόγειο τετραώροφης πολυκατοικίας.

Η καταστροφή που έχει υποστεί το κατάστημα εστίασης είναι ολοκληρωτική, ενώ η φωτιά φέρεται να ξεκίνησε από το κατάστημα εστίασης και να επεκτάθηκε στους υπόλοιπους ορόφους.

Το γερανοφόρο όχημα έριξε νερό στους πάνω ορόφους του καταστήματος, καθώς σε κάποια διαμερίσματα των άλλων 4 ορόφων έχει εκδηλωθεί πυρκαγιά, και προκειμένου να αποσοβήσουν την επέκτασή της.

Νέα Σμύρνη: Δύο τραυματίες με εγκαύματα από τη φωτιά

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, γρήγορα αποχώρησε από το σημείο το πρώτο ασθενοφόρο με έναν τραυματία που έχει υποστεί εγκαύματα και είναι σε δύσκολη κατάσταση. Ο τραυματίας φέρεται να είναι ένοικος ενός εκ των διαμερισμάτων πάνω από το κατάστημα εστίασης.

Το τραυματισμένο άτομο διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό, ενώ έσπευσε στο σημείο άλλο ένα ασθενοφόρο προκειμένου να παραλάβει άλλον ένα τραυματία, χωρίς να γίνονται γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάστασή του.

Πληροφορίες για εμπρησμό

Οι πυροσβέστες με φακούς και πάνω σε γερανοφόρο, έψαχναν μέσα στα διαμερίσματα, τα οποία εκκενώθηκαν αμέσως μετά τη φωτιά, για το ενδεχόμενο να υπάρχουν ακόμα άτομα εγκλωβισμένα. Συνολικά απεγκλωβίστηκαν πέντε άτομα, ανάμεσά τους και ένα βρέφος.

Εργαζόμενος της καθαριότητας του καταστήματος μίλησε στο MEGA και ανέφερε πως ενώ βρισκόταν μέσα και καθάριζε, εμφανίστηκαν 2-3 άτομα τα οποία έσπασαν το τζάμι, πέταξαν κάτι ακριβώς στην είσοδο του καταστήματος, και εκδηλώθηκε αμέσως η φωτιά που επεκτάθηκε στον υπόλοιπο χώρο, όπως επίσης και στα πάνω διαμερίσματα.

«Δουλεύω στο κατάστημα. Κάποιος έσπασε το τζάμι, και μετά ξέσπασε φωτιά και τράπηκε σε φυγή. Εγώ ήμουν μέσα στο μαγαζί, δουλεύω στο μαγαζί στην καθαριότητα. Μόνος μου ήμουν μέσα και αμέσως βγήκα έξω», ανέφερε ο υπάλληλος.

Σε βίντεο που κατέγραψε κάτοικος της περιοχής έχουν καταγραφεί οι πρώτες στιγμές από την εκδήλωση της φωτιάς στο εστιατόριο που βρίσκεται στο ισόγειο τετραώροφης πολυκατοικίας.

Όπως φαίνεται η φωτιά επεκτάθηκε και στον πρώτο όροφο του κτηρίου από όπου κατά πληροφορίες απεγκλωβίστηκε και ο ένας τραυματίας ο οποίος υπέστη εγκαύματα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κούγιας: «Ο κ. Λιγνάδης θα αθωωθεί»

Her News

Άλιμος: Έκρηξη σε συνεργείο σκαφών – Τρεις τραυματίες, ο ένας μεταφέρθηκε στον «Ερυθρό Σταυρό»

Her News b

Αγγελική Νικολούλη: «Δύσκολα θα σπάσει η Ρούλα Πισπιρίγκου- Μου ζήτησε να βρω τα στοιχεία της φίλης του Μάνου στην Αθήνα»

Her News