HerNews.gr
Διεθνή

Rihanna: Αστυνομικοί στο σπίτι της για να απο απομακρύνουν άγνωστο άνδρα που… ήθελε να της κάνει πρόταση γάμου

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί κλήθηκαν στο σπίτι της Rihanna αφού ένας άνδρας προσπάθησε να μπει κρυφά στην ιδιοκτησία της τραγουδίστριας για να της…. ζητήσει το χέρι.

Ένας εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες επιβεβαίωσε στο Page Six την Πέμπτη ότι ο άνδρας συνελήφθη στη διεύθυνσή της στο Μπέβερλι Χιλς γύρω στις 12:30 μ.μ. για παράβαση.

Ο άνδρας ταξίδεψε σε όλη τη διαδρομή από τη Νότια Καρολίνα για να κάνει πρόταση γάμου στη Rihanna προτού τα σχέδιά του γκρεμιστούν από την ασφάλεια της, σύμφωνα με το TMZ .

Η ομάδα της Rihanna κάλεσε αμέσως την αστυνομία και ο άνδρας, ο οποίος ήταν ντυμένος με έντονο κόκκινο φούτερ, οδηγήθηκε έξω με χειροπέδες.

Ωστόσο, καθώς ο ανώνυμος άνδρας δεν πήγε πιο μακριά από το δρόμο της Rihanna, απλώς ανακρίθηκε και αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Είναι άγνωστο αν η Rihanna, η οποία είναι  έγκυος στο δεύτερο παιδί της και του A$AP Rocky , ήταν στο σπίτι τη στιγμή της αναστάτωσης. Παρόλα αυτά, δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια έχει να αντιμετωπίσει ανεπιθύμητους επισκέπτες που εμφανίζονται στο κατώφλι της.

Το 2018, ένας άνδρας με το όνομα Eduardo Leon συνελήφθη αφού φέρεται να εισέβαλε στο σπίτι της στο Hollywood Hills και περίμενε εκεί για περισσότερες από 12 ώρες.

Ευτυχώς, η Rihanna ήταν εκτός πόλης εκείνη την εποχή και η βοηθός της ανακάλυψε τελικά τον Leon να κρύβεται.Αφού έφτασαν οι αστυνομικοί, ο Leon τους είπε ότι ήταν  εκεί για να κάνει σεξ  με τη Rihanna.

Αργότερα κατηγορήθηκε για κακούργημα για καταδίωξη, διάρρηξη, βανδαλισμό και πλημμέλημα για αντίσταση στη σύλληψη — ωστόσο, κατέληξε να μην εκτίει ποινή φυλάκισης.

Παρά την παραδοχή της ενοχής, ο Leon καταδικάστηκε σε πενταετή αναστολή και αναγκάστηκε να μπει σε πρόγραμμα ψυχικής υγείας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ο Έλον Μασκ «τιτιβίζει» και το Twitter παραληρεί! Θα αγοράσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;

Her News b

Κέβιν Σπέισι: Ετοιμάζεται να επιστρέψει στην υποκριτική μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση

HerNews ka

Ο Γιώργος Βάλλης για την πειρατεία στον Κόλπο του Ομάν: «Είναι τραγικό και αφάνταστα λυπηρό»

HerNews ka