HerNews.gr
Beauty

Hailey Bieber: Ποια τεχνική εφαρμόζει για καλοσχηματισμένα φρύδια;

Hailey Bieber

Η Hailey Bieber είναι γνωστή για το απαλό και φυσικό μακιγιάζ της και την αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά της.

Hailey Bieber-hernews

Το τελευταίο της tip αφορά τα φρύδια και προτείνει να χρησιμοποιήσεις ένα μολύβι φρυδιών σε μια απόχρωση πιο ανοιχτή από τα φυσικά σου μαλλιά και να σχηματίσεις τις γωνίες των φρυδιών με μία σκιά σε μια απόχρωση σκούρατης καφέ.

Αυτή η τεχνική δίνει μια φυσική εμφάνιση στα φρύδια σου και βοηθά να αναδείξεις την δομή τους χωρίς να τα κάνεις να δείχνουν υπερβολικά σκούρα ή επικολλημένα.

Και τι ακριβώς έκανε η Hailey Bieber στα φρύδια της στην τελευταία της selfie;

Το brow lamination είναι μια ασφαλής και μη επεμβατική θεραπεία που μπορεί να βελτιώσει την εμφάνιση των φρυδιών σου. Η διαδικασία περιλαμβάνει τη χρήση ειδικών προϊόντων, όπως απαλό τζελ και κρέμα, για να επιτύχεις την επιθυμητή υφή και σχήμα στα φρύδια σου. Η διαδικασία είναι ανώδυνη και δεν απαιτεί καμία ανάρτηση ή ανάκτηση.

Είναι σημαντικό να έχεις κατά νου ότι το αποτέλεσμα του brow lamination δεν είναι μόνιμο και μπορεί να διαρκέσει από 4 έως 6 εβδομάδες, ανάλογα με τη φυσική ανάπτυξη των τριχών των φρυδιών σου. Επίσης, είναι σημαντικό να επιλέξεις έναν έμπειρο κομμωτή ή τεχνίτη που θα εκτελέσει τη θεραπεία για να εξασφαλίσεις τα καλύτερα αποτελέσματα και να αποφύγεις τυχόν επιπλοκές.

Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Khloe Kardashian: Έδωσε τη δική της πρόταση για το hairstyle των Χριστουγέννων!

HerNewskl

Selena Gomez: Το μακιγιάζ της εμπνευσμένο από Moulin Rouge είναι το πιο δραματικό look της μέχρι τώρα

HerNews ka

Ξηροδερμία: Μυστικά για βελούδινα χέρια

Her News