HerNews.gr
Beauty

Jennifer Aniston: Eπανέφερε το χτένισμα από τη σειρά “Φιλαράκια”

Jennifer Aniston

Η Jennifer Aniston αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα beauty icons της δεκαετίας του ’90, με το iconic κούρεμα της που ονομάζεται ‘Rachel’ να βρίσκεται στην κορυφή των τάσεων που κάνουν δυναμικό comeback.

Πρόσφατα, η ίδια η Jennifer Aniston έκανε μια εντυπωσιακή δημόσια εμφάνιση στην πρεμιέρα της ταινίας Murder Mystery 2 στο Παρίσι, δίνοντας μια φρέσκια πινελιά στο κλασικό hair look της. Η επανάληψη του χαρακτηριστικού κουρέματός της από την σειρά “Friends” κέρδισε τις εντυπώσεις και απέδειξε ότι η τάση των δεκαετιών του ’90 εξακολουθεί να είναι επίκαιρη και στιλάτη.

Πράγματι, οι τάσεις της δεκαετίας του ’90 έχουν επιστρέψει δυναμικά και το κούρεμα της Jennifer Aniston ανάγεται σε ένα από τα πιο δημοφιλή και αναγνωρίσιμα στιλ της εποχής. Η επαναφορά του στη μόδα δείχνει ότι τα κλασικά κουρέματα δεν πεθαίνουν ποτέ και μπορούν να επαναπροσδιορίζονται σε σύγχρονα πλαίσια με μια μικρή πινελιά ανανέωσης.

Jennifer Aniston: Eπανέφερε το χτένισμα από τη σειρά “Φιλαράκια”

Αν θέλεις να πετύχεις ακριβώς το ίδιο χτένισμα με την Jennifer Aniston, θα πρέπει να ζητήσεις από τον κομμωτή σου να κόψει διαδοχικές μύτες κατά μήκος του προσώπου σου και να διατηρήσει τα μαλλιά σου μακριά και ίσια με μια ελαφριά κάμψη στο τελείωμα.

Επιπλέον, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια σπρέι λείανσης μαλλιών για να διατηρήσεις το στυλ σου όλη μέρα. Μην ξεχνάς να φροντίζεις τα μαλλιά σου με τακτικές κοπές και ενυδάτωση για να διατηρείς τα μαλλιά σου υγιή και λαμπερά.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston: Μάθαμε το μυστικό της για σούπερ όγκο στα μαλλιά!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Givenchy: Τα χτενίσματα που πρότεινε στην Εβδομάδα Μόδας

HerNewskl

Hailey Bieber: Aποχωρήστηκε τα glazed donut και δημιούργησε μια νέα τάση στο μανικιούρ

HerNewskl

Μεσοθεραπεία ματιών: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

HerNewskl