HerNews.gr
Διεθνή

Ο Πικέ προτιμάει την Κλάρα Κία απο τη Σακίρα επειδή είναι υπέρ της… πολυγαμίας

Η Κία φαίνεται ότι είναι πιο ανοιχτή στις πολυγαμικές σχέσεις και πιστεύει ότι η αγάπη βασίζεται στην πίστη και όχι στην αφοσίωση.

Μια πρόσφατη αποκάλυψη καταλανικής εφημερίδας, ρίχνει νέο φως στο τι μπορεί να προκάλεσε τον χωρισμό του Ζεράρ Πικέ και της Σακίρα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της El Nacional, ο Πικέ προτιμάει τη νέα του σύντροφο Κλάρα Κία από τη Σακίρα, λόγω των πιο φιλελεύθερων απόψεών της για τις σχέσεις.

Συγκεκριμένα, το άρθρο ισχυρίζεται ότι η νεαρή, είναι υποστηρίκτρια ενός λογαριασμού στο Instagram που ονομάζεται «The Poly Spot» και προωθεί… τα οφέλη των πολυγαμικών σχέσεων.

Σε αντίθεση με τη Σακίρα, που είναι πιο συντηρητική και ενδιαφέρεται για τους οικογενειακούς δεσμούς, η Κία όπως αναφέρει το άρθρο, είναι πιο ανοιχτή στις πολυγαμικές σχέσεις και πιστεύει σε μια αγάπη που βασίζεται στην πίστη και όχι στην αφοσίωση.

Αυτή η αποκάλυψη μπορεί να εξηγήσει γιατί ο Πικέ προτίμησε την Κία, καθώς ίσως αναζητούσε μια πιο ανοιχτή και με κατανόηση σύντροφο που να συμμερίζεται τις απόψεις του για τις σχέσεις.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι εξωσυζυγικές σχέσεις του ποδοσφαιριστή, ήταν η αιτία της κρίσης μεταξύ αυτού και της Σακίρα και ότι ίσως ένιωθε πιο άνετα να επιδιώκει τέτοιες σχέσεις με κάποια σαν την 23χρονη.

Αν και δεν είναι σαφές αν αυτή η αποκάλυψη είναι αληθινή ή όχι, ο χωρισμός του άλλοτε ερωτευμένου ζευγαριού, συνεχίζει να μονοπωλεί καθημερινά τα ξένα μέσα ενημέρωσης που ψάχνουν να βρουν τι πραγματικά έχει συμβεί μεταξύ τους.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κέιτ Μίντλετον: Τα “καρφιά” για το λάθος με το Photoshop – «Δεν θα το έκανε ποτέ η Μέγκαν»

HerNews ka

BAFTA 2022: Η αναφορά στον μεγάλο μας συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη

Her News b

Gigi Hadid: Η σύλληψη για κατοχή κάνναβης στο αεροδρόμιο

Her News