HerNews.gr
DECORNEWS

Πως να κάνετε τον καναπέ σας να φαίνεται περισσότερο πολυτελής- 6+1 ιδέες που θα ανανεώσουν το χώρο σας!

Ο καναπές είναι το σημείο όπου αναπόφευκτα αποσυρόμαστε στο τέλος κάθε μέρας, και ενώ μπορεί να μην νιώθουμε συχνά πιο λαμπεροί όταν τον χρησιμοποιούμε, σίγουρα υπάρχει κάτι που πρέπει να πούμε για να κάνουμε τουλάχιστον τον καναπέ να φαίνεται πολυτελής

Φυσικά, η έννοια της πολυτέλειας είναι υποκειμενική. Η αισθητική πολυτέλεια είναι ένα πράγμα, αλλά θα μπορούσατε να υποστηρίξετε ότι η πραγματική πολυτέλεια έχει να κάνει με την άνεση – και αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν πρόκειται για καναπέδες.

 Το σημείο εστίασης κάθε καθιστικού , θα πρέπει σίγουρα να φαίνονται όμορφοι, αλλά πραγματικά η χαρά προέρχεται από το να κουλουριαστείτε μέσα τους στο τέλος μιας κουραστικής μέρας και να υποκύψετε στην πλήρη και απόλυτη χαλάρωση. 

Όποιος κι αν είναι ο ορισμός σας για την πολυτέλεια, έχουμε βρει για εσάς μερικές έξυπνες και εύκολες λύσεις για να κάνετε τον καναπέ σας ακόμη πιο όμορφο και luxury.

1. Προτιμήστε το βελούδο

Για ένα υλικό που είναι εντελώς συνώνυμο της πολυτέλειας, μην ψάξετε πέρα ​​από το βελούδο. Απαλό στην αφή και οπτικά όμορφο, είναι μια εξαιρετική επιλογή. Ενώ προηγουμένως θεωρούνταν ίσως ότι χρειάζεται υψηλή συντήρηση, ευτυχώς τώρα υπάρχει μια τεράστια σειρά από ανθεκτικά στους λεκέδες βελούδα που το καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για κάθε σπίτι. 

2. Να είστε γενναιόδωροι με τα μαξιλάρια

Μπορεί να ακούγεται απλό, αλλά μην τσιγκουνευτείτε τα μαξιλάρια αυτό ισχύει τόσο για την ποσότητα όσο και για την ποιότητα. Η στοίβαξη του καναπέ του σαλονιού σας με μαξιλάρια από όμορφα υφάσματα είναι δελεαστικά πολυτελής. Αξίζει επίσης να επενδύσετε σε μαξιλαράκια με πούπουλα, τα οποία κρατούν το σχήμα τους και είναι απαλά. 

3. Συνδυάστε το με μια πολυθρόνα

Εάν έχετε τον χώρο, ένας καναπές είναι πάντα εγγυημένο ότι θα δείχνει αμέσως πιο πολυτελής όταν συνδυάζεται με μερικές κομψές καρέκλες με κομψή έμφαση. Σχετικά με τη διάταξη, θα σας βοηθήσουν να κάνετε το σαλόνι σας να δείχνει πιο ισορροπημένο, καθώς και να δημιουργήσετε μια πιο κοινωνική ατμόσφαιρα. 

Οι καρέκλες με έμφαση στο σαλόνι είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να μεγεθύνετε το οπτικό ενδιαφέρον του καναπέ σας. Μπορείτε να επιλέξετε ένα σχέδιο με αντίθεση για να κάνετε μια αντίθεση με το σχέδιό σας είτε να ακολουθήσετε μια πιο συνεκτική διαδρομή και να αντικατοπτρίσετε το χρώμα ή το υλικό του καναπέ σας.

4. Δώστε έμφαση στα γύρω έπιπλα

Εκτός από τις καρέκλες με έμφαση, σκεφτείτε τα άλλα έπιπλα που περιβάλλουν τον καναπέ σας και πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν διαφορετικά κομμάτια για να βελτιώσουν τον τρόπο χρήσης του χώρου – γιατί τι πιο πολυτελές από το να έχετε όλα όσα χρειάζεστε σε κοντινή απόσταση; Τα προσεκτικά τοποθετημένα βοηθητικά τραπέζια είναι απαραίτητα. 

Θα πρέπει να είναι αρκετά φαρδιά για να χωρέσουν τουλάχιστον ένα ποτήρι, και ιδανικά ένα πιάτο ή ένα μπολ για σνακ επίσης. Μπορείτε επίσης να σκεφτείτε τραπεζάκια σαλονιού με αποθηκευτικό χώρο ή και θήκες για περιοδικά. 

Φυσικά, κάθε έπιπλο σαλονιού είναι επίσης μια ευκαιρία να αναδείξετε οπτικά την εμφάνιση του καναπέ σας μέσα από την επιλογή υλικών. Επιλέγοντας να συνδυάσετε τον καναπέ σας με όμορφα φτιαγμένα τραπέζια από πολυτελή υλικά όπως δέρμα ή μάρμαρο δίνουν μια ανεβασμένη και σύγχρονη αίσθηση.

5. Πλαισιώστε τον καναπέ σας με επιτραπέζιο φωτισμό και από τις δύο πλευρές του

Εκτός από τα έπιπλα, ο φωτισμός του σαλονιού είναι εξαιρετικά σημαντικό να λαμβάνεται υπόψη όταν κάνετε έναν καναπέ να φαίνεται πολυτελής. Το στυλ φωτισμού που θα επιλέξετε θα σας βοηθήσει να μεταφέρετε μια πιο πλούσια αίσθηση. Είναι επίσης σημαντικό να λάβετε υπόψη τη θέση του φωτισμού. Ένα κοινό χαρακτηριστικό που θα παρατηρήσετε στα πιο πολυτελή σχέδια δωματίων είναι η έξυπνη χρήση της συμμετρίας και της ισορροπίας. Η τοποθέτηση ενός ζευγαριού επιτραπέζιων φωτιστικών σε κάθε πλευρά του καναπέ προσθέτει αμέσως μια αίσθηση μεγαλοπρέπειας και θα ισορροπήσει το δωμάτιο με μια πολύ ευχάριστη συμμετρία.

6. Δημιουργήστε έναν τοίχο γκαλερί πάνω από τον καναπέ

Η προβολή έργων τέχνης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναβαθμίσετε την αίσθηση ενός δωματίου και ανάλογα με τον τύπο της τέχνης που επιλέγετε, μπορεί να είναι πραγματικά αποτελεσματική δίνοντας σε έναν χώρο μια πιο πολυτελή αίσθηση. Εάν ο καναπές σας είναι τοποθετημένος σε έναν τοίχο, τότε τις περισσότερες φορές, ο χώρος πάνω φωνάζει για κάποιο οπτικό ενδιαφέρον – και το έργο τέχνης είναι σχεδόν σίγουρα η απάντηση! Μπορείτε να διαλέξετε όποιο σχέδιο ή σύνθεση σας αρέσει μέσα από τη μεγάλη γκάμα του vipart.gr.

7. Συντονίστε το χρώμα του καναπέ με τον τοίχο σας

Το χρωματολόγιο είναι μια ιδέα βαφής που προτιμάται από τους διακοσμητές εσωτερικών χώρων σε όλο τον κόσμο και ουσιαστικά εμποτίζει διαφορετικά στοιχεία ενός δωματίου στο ίδιο χρώμα. Είναι σχετικά απλό στην ιδέα, αλλά απίστευτα αποτελεσματικό και δημιουργεί κομψούς χώρους που αισθάνονται υψηλού επιπέδου και super luxe. Στην περίπτωση ενός καθιστικού, η χρήση αυτής της τεχνικής μπορεί να δημιουργήσει έναν πραγματικά φιλόξενο χώρο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Παιδικό δωμάτιο: Βιβλιοθήκη ουράνιο τόξο

Her News

Πως να δημιουργήσετε τον δικό σας κήπο στην αυλή σας: Συμβουλές & ιδέες

HerNews ka

Πως μπορείτε να κρύψετε τα φώτα κάτω από τα ντουλάπια στην κουζίνα σας

HerNews ka