HerNews.gr
Μόδα

Sydney Sweeney: Λανσάρει τη δική της σειρά με μαγιό!

Sydney Sweeney

Η δημοφιλής μάρκα μαγιό της Γενιάς Ζ Frankies Bikinis ανακοίνωσε μία συνεργασία με την αγαπημένη ηθοποιό Sydney Sweeney για τη δημιουργία μίας συλλογής μαγιό που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει.

Sydney Sweeney

Η σειρά μαγιό Sydney Sweeney x Frankies Bikinis αντιπροσωπεύει το αποτέλεσμα της συνεργασίας της ηθοποιού Sydney Sweeney, υποψήφιας για τα βραβεία Emmy, με τη διάσημη εταιρεία μαγιό με έδρα στο Λος Άντζελες, Frankies Bikinis.

Sydney Sweeney: Λανσάρει τη δική της σειρά με μαγιό!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Η συλλογή Sydney Sweeney x Frankies Bikinis ακολουθεί το θέμα του ρομαντισμού με δαντελένια σχέδια, φιλιά, κορδέλες και βολάν σε πολλά από τα μαγιό. Επιπλέον, η συλλογή περιλαμβάνει και ολόσωμα μαγιό με sexy cuts και σχέδια που αναδεικνύουν τις γυναικείες καμπύλες. Η ίδια η Sydney Sweeney ανέφερε ότι ήθελε να σχεδιάσει μαγιό που να είναι εντυπωσιακά αλλά και άνετα για τις γυναίκες που τα φοράνε.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Frankies (@frankiesbikinis)

Η καμπάνια της συλλογής Sydney Sweeney x Frankies Bikinis, που φωτογραφήθηκε στη Ρώμη από τη Sonia Szóstak, δημιουργεί μια ατμόσφαιρα θηλυκότητας, ρομαντισμού και μυστηρίου. Η Sydney Sweeney ποζάρει μοναδικά φορώντας τα σχέδια που συνυπογράφει, ενώ η φωτογραφία και η αισθητική της καμπάνιας δημιουργούν μια ατμόσφαιρα μεσογειακού ρομαντισμού και θαλασσινής ομορφιάς.

Sydney Sweeney: Τόλμησε το goth look της Jenna Ortega!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Camila Cabello: Ποιος είναι ο διάσημος Έλληνας σχεδιαστής που επιμελήθηκε την εμφάνιση της στα Grammys 2023;

HerNewskl

Moon boots: H απόλυτη τάση που έχουν λατρέψει όλα τα fashion icons στο εξωτερικό

Her News

Η Kendall Jenner εντυπωσιάζει ακόμη μια φορά με το στιλ της

Her News