HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Τίνα Μεσσαροπούλου: «Στην εφηβεία του πρώτου μου γιου συμβουλεύτηκα ψυχολόγο»

Η Τίνα Μεσσαροπούλουβρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» και μίλησε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη για τους δύο γιους που βρίσκονται στην εφηβεία.

tina

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο, στο χτίσιμο της αυτοπεποίθησης του παιδιού βοηθά το να εμφυσήσουν σε αυτό οι γονείς χαρακτηριστικά όπως η εμπιστοσύνη στο ένστικτο. «Αν δεν ήταν στην εφηβεία θα πήγαινα μόνο με το ένστικτό μου, χωρίς να διαβάζω και να συμβουλεύομαι ψυχολόγους. Όταν είδα ότι με την μελέτη δεν μπορώ να βγάλω τίποτα, πέρασα στο επόμενο στάδιο και συμβουλεύτηκα έναν ψυχολόγο».

«Η αυτοπεποίθηση πάει παρέα με το να μην έχεις ανασφάλειες. Εάν χτίσεις αυτά τα δύο χαρακτηριστικά ταυτόχρονα πετυχαίνεις πάρα πολλά στο παιδί. Εγώ, σαν Τίνα, νομίζω ότι το έχω ιδιαίτερα καλλιεργημένο», σχολίασε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Σημαντικά χαρακτηριστικά ενός παιδιού που έχει αυτοπεποίθηση είναι η πίστη στον εαυτό και η καλλιέργεια των επικοινωνιακών δεξιοτήτων. Ακόμη, τα παιδιά θα πρέπει να είναι ελεύθερα να ρισκάρουν και οι γονείς να τους αφήνουν χώρο για ανεξαρτησία.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ρούλα Κορομηλά: Το μεγάλο comeback της στην τηλεόραση- Που και τι θα παρουσιάσει

HerNews ka

Μάνος Παπαγιάννης: «Έχω καταστραφεί οικονομικά – Κανένας δεν θέλει να δουλέψει μαζί μου»

Her News

Κώστας Φραγκολιάς: «Η ανανέωση του συμβολαίου μου καθυστέρησε γιατί…»

Her News b