HerNews.gr
Διεθνή

Μπρουκ Σιλντς: «Η μητέρα μου με άφηνε να γυρίζω γυμνές σκηνές όταν ήμουν παιδί»

Σε νέες αποκαλυπτικές δηλώσεις προχώρησε η Μπρουκ Σιλντς, τονίζοντας ότι δεν θα άφηνε ποτέ τα παιδιά της να συμμετέχουν σε οτιδήποτε έχει σχέση με την «πορνογραφία» κάτι που έκανε η ίδια στην παιδική της ηλικία με τη συγκατάθεση της μητέρα της.

Η ηθοποιός ήταν μόλις 11 ετών όταν αναγκάστηκε να φιλήσει σαγηνευτικά τον 27χρονο τότε Κιθ Καραντάιν στην ταινία Pretty Baby του 1978, στην οποία η ανήλικη Σιλντς υποδυόταν μια πόρνη.

Η 57χρονη σήμερα Σιλντς, λέει πως παλεύει ακόμα και σήμερα να καταλάβει πώς η μητέρα της Τέρι Σιλντς δεν παρενέβη για να σταματήσει όλο αυτό που συνέβη στην ταινία. Η ηθοποιός αποκάλυψε ακόμα ότι οι δικές της κόρες, η 19χρονη Ρόουαν και η 16χρονη Γκρίερ αρνούνται να δουν την ταινία.

Σε ένα απόσπασμα από το επερχόμενο ντοκιμαντέρ Pretty Baby, η Ρόουαν λέει: «Είναι παιδική πορνογραφία! Θα μας άφηνες να το κάνουμε αυτό στην ηλικία των 11 ετών;».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brooke Shields (@brookeshields)

Η Μπρουκ Σιλντς εμφανώς συγκινημένη απαντά: «Όχι». Αναπολώντας τη συζήτηση, δήλωσε στο περιοδικό The Sunday Times: «Αυτό ήταν δύσκολο για μένα, το να προσπαθήσω να δικαιολογήσω τη μαμά μου σε αυτούς, αλλά όταν με ρώτησαν, σκέφτηκα, ”Ω Θεέ μου, πρέπει να το παραδεχτώ αυτό”. Αλλά δεν ξέρω γιατί πίστευε ότι ήταν εντάξει».

Η αλκοολική και ανασφαλής μητέρα της Μπρουκ Σιλντς

Η μητέρα της ηθοποιού ήταν αλκοολική και πέθανε το 2012. Η Μπρουκ Σιλντς που ήταν μοναχοπαίδι, είπε ότι δεν μπορούσε να θυμώσει μαζί της καθώς η μητέρα της ήταν τόσο ανασφαλής.

Η ηθοποιός για καιρό υπερασπιζόταν τη μητέρα της – η οποία επέτρεψε στη Σιλντς να ποζάρει γυμνή στο Playboy σε ηλικία μόλις 10 ετών, αλλά τώρα η ηθοποιός παραδέχεται: «Δεν ξέρω γιατί νόμιζε ότι ήταν εντάξει. Δεν ξέρω».

Στο ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί στις ΗΠΑ τον επόμενο μήνα, η Σιλντς κάνει μια αναδρομή στη ζωή της, συμπεριλαμβανομένης της φιλίας της με τον Μάικλ Τζάκσον. Αρνείται ότι έβγαιναν μαζί και διηγείται το σοκ όταν έμαθε για τις καταγγελίες περί σεξουαλικών επιθέσεων που αντιμετώπισε αργότερα.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Rihanna: Σε τρυφερά τετ-α-τετ με τον A$AP Rocky στο Coachella (ΦΩΤΟ)

HerNews ka

Ελενα Τσαγκρινού: Το «El Diablo» εντυπωσίασε την Ευρώπη

Her News b

Madonna: Άκρως εντυπωσιακή η πρώτη συναυλία της περιοδείας της – «Δεν πίστευα ότι θα τα κατάφερνα»

HerNews ka