HerNews.gr
Ελλάδα

Δολοφονία Αΐντας: Αμετανόητος ο συζυγοκτόνος – Έβαλε τα γέλια στο δικαστήριο

Δολοφονία Αΐντας. Το στυγερό έγκλημα με θύμα την 43χρονη φαρμακοποιό και δράστη τον 55χρονο σύζυγό της στην Καβάλα αναβιώνει αυτές τις ημέρες στη δικαστική αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ροδόπης.

Η δολοφονία της, που «πάγωσε» ολόκληρη τη χώρα, έγινε πέρυσι το Μάιο και καταγράφηκε σε βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του φαρμακείου.

Ο συζυγοκτόνος στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια τη μητέρα των παιδιών του όταν του ζήτησε να χωρίσουν και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Δολοφονία Αΐντας: Τι είπε ο δικηγόρος της οικογένειας, Μανώλης Βολικάκης

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Μανώλης Βονικάκης, έκανε λόγιο για ναρκισσιστικό παραλήρημα του κατηγορούμενου.

Όπως τόνισε, την ώρα της απολογίας του γέλασε πέντε φορές, ενώ δεν δάκρυσε ποτέ. Προσέβαλε τη μνήμη της γυναίκας του.

Με αυτή του τη στάση σκότωσε τη γυναίκα του, τη μητέρα των παιδιών του για δεύτερη φορά, υπογράμμισε ο δικηγόρος προσθέτοντας πως την έγινε δολοφόνος με τα ίδια του τα χέρια την πρώτη φορά και τώρα με τα λόγια του στο δικαστήριο.

«Όταν μου είπε ότι χωρίζουμε, θυμήθηκα τον χωρισμό των γονιών μου που είχα ζήσει σαν παιδί κι ένιωσα ότι γκρεμίζεται η εκκλησία που είχα χτίσει τόσα χρόνια και την σκότωσα», φέρεται να είπε ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με τον δικηγόρο.

Δολοφονία Αΐντας: Τι είχε πει ο καθ’ ομολογίαν δράστης όταν συνελήφθη

Ο 55χρονος μιλώντας στους αστυνομικούς μετά τη δολοφονία είχε πει: «Βρισκόμασταν με την Αΐντα στο κουζινάκι του φαρμακείου. Λογομαχήσαμε. Προσπάθησα να την πείσω άλλη μία φορά να μη φύγει. Μου είπε ότι “θα ζητήσω διαζύγιο”. Φοβήθηκα ότι δεν θα ξαναέβλεπα τα παιδιά μου. Την έσφιξα στο λαιμό χωρίς να καταλάβω πόσο δυνατά. Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρή αποφάσισα να βάλω τέλος στη ζωή μου. Δεν ήθελα να την σκοτώσω».

Οι κάμερες ασφαλείας του φαρμακείου κατέγραψαν την προσπάθεια του καθ’ ομολογίαν δράστη να πλησιάσει τη γυναίκα για να τη φιλήσει, τον τρόπο που ήθελε να την φοβίσει δείχνοντας τα μπράτσα του και αμέσως μετά, όταν ήδη είχε βάψει τα χέρια του με αίμα, να σέρνει τη σορό της 43χρονης και να σκέφτεται τις επόμενες κινήσεις του.

Διαβάστε περισσότερα: Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Στο τραπέζι περισσότερες Κυριακές με ανοιχτά καταστήματα – Τι θα ισχύσει

Her News

Τέμπη: Έσβησαν τα ονόματα των θυμάτων από τον Άγνωστο Στρατιώτη – Η απάντηση του Δήμου Αθηναίων

HerNews ka

Είδος πολυτελείας τα γαλακτοκομικά προϊόντα – Φόβοι για σοβαρές ελλείψεις και ανατιμήσεις

Her News