HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Φελίσια Τσαλαπάτη: «Χωρίσαμε τρεις μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού, προφανώς έγινε κάτι πολύ σοβαρό»

Για τη συμμετοχή της στο J2US, αλλά και την προσωπική της ζωή μίλησε Φελίσια Τσαλαπάτη σε συνέντευξή της στο περιοδικό OK! και στον Πάνο Τσουκαρά.

Μιλώντας για τις στιγμές με τον γιο της και τον πατέρα του παιδιού της, η Φελίσια Τσαλαπάτη αποκαλύπτει πως χώρισε μέσα σε τρεις μήνες, μετά τη γέννα.

«Ένα παιδί δεν το ενδιαφέρει αν ο πατέρας του δίνει διατροφή, αλλά να βλέπει τους γονείς του ευτυχισμένους»

Φελίσια, έχεις αποκτήσει έναν γιο, τον 3χρονο Μάξιμο Χρήστο. Ονειρευόσουν πάντα να γίνεις μαμά;

Καμία σχέση. Είμαι πολύ αγχώδης άνθρωπος και δεν ήξερα αν θα άντεχα την ευθύνη μιας άλλης ζωής. Υπάρχουν στιγμές που με πιάνουν τα κλάματα για όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Στην πραγματικότητα δεν ήμουν ποτέ η κοπέλα που φανταζόταν τον εαυτό της ούτε με παιδιά ούτε με νυφικό. Προέκυψε μέσα από μια σχέση.

Μετά τον χωρισμό με τον Μιχάλη Αντιώτη, άλλαξαν οι ισορροπίες στην καθημερινότητα με τον γιο σας;

Χωρίσαμε επίσημα τρεις μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού μας και προφανώς είχε γίνει κάτι πολύ σοβαρό. Το παιδί όμως από μόνο του αλλάζει όλες τις ισορροπίες. Σίγουρα το να μην είναι και οι δυο γονείς στο ίδιο σπίτι κάνει την κατάσταση πιο δύσκολη.

Κάπου είχα διαβάσει πως τα παιδιά χωρισμένων γονιών έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη να μην κάνουν κι αυτά μια διαλυμένη οικογένεια, που στο τέλος κάπως το προκαλούν. Για εμένα ήταν μεγάλο «εφόδιο» το γεγονός πως οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 5 χρονών.

Έχω δει μέσα από τον δικό τους χωρισμό όλα αυτά που δεν πρέπει να κάνω εγώ τώρα. Οι δικοί μου νόμιζαν πως θα με πλήγωνε το διαζύγιο τους, ενώ δεν συνέβη αυτό. Ένα παιδί δεν το ενδιαφέρει αν ο πατέρας του δίνει διατροφή ή αν κάποιος έχει προχωρήσει στη ζωή του.

Αυτό που το ενδιαφέρει είναι να βλέπει τους γονείς του ευτυχισμένους και υποστηρικτικούς.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Θάνος Πλεύρης: «Μου έδιναν 20% πιθανότητες για να ζήσω»

Her News

Georgina Rodriguez: «Η μητρότητα είναι το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί»

HerNews ka

Πέγκυ Σταθακοπούλου: Εξομολογείται την ηλικία της & απαντά στο αν έχει κάνει αισθητικές επεμβάσεις

Her News b