HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Δεν σου λέω τι συμβουλεύω τις κόρες μου γιατί… θα παίξει ως τίτλος!»

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο «MEGA Καλημέρα» ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις στο «Μαύρο Ρόδο» ο ηθοποιός ανέφερε ότι ο χαρακτήρας που υποδύεται είναι χαρούμενος που η Ελισάβετ έφυγε από το μοναστήρι.

«Ο ρόλος του Λευτέρη στο «Μαύρο Ρόδο» είναι ένας ρόλος πάρα πολύ κοντά σε εμένα, γι’ αυτό τον διάλεξα. Θα μπορούσα να είμαι εγώ ο Λευτέρης. Έχει κάνει λάθη, αλλά είναι ένας θετικός ήρωας. Έχω κάνει λάθη και θα ήμουν τρελός εάν έλεγα το αντίθετο. Προσπαθώ να τα διορθώσω».

Όπως εξήγησε ο ηθοποιός, διάλεξε τον ρόλο του Λευτέρη γιατί δεν ήθελε να κάνει πάλι έναν άνθρωπο της νύχτας, που είναι τόσο μακριά από αυτόν.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απόφασή του να γίνει ηθοποιός:

«Ξεκίνησα να γίνω ηθοποιός για να πάρω αναβολή από το στρατό. Η μητέρα μου έπαθε το «γνωστό «καρδιακό επεισόδιο» όταν έμαθε ότι θα γίνω ηθοποιός. Με τον πατέρα μου δεν ήμασταν μαζί αλλά δεν θέλω να συζητήσω για προσωπικά».

Το παράπονο από τα media

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης αναφέρθηκε στο παράπονο που έχει από τα μέσα, αλλά και τη δικαστική διαμάχη που είχε με εφημερίδα.

«Έχω παράπονο από τα μέσα, γιατί μπορεί να κάνεις μία συνέντευξη και να κρατήσουν μονό τα προσωπικά με τίτλους. Πολλές φορές έχω δει τίτλους που δεν έχουν καμία σχέση με όσα είπα. Είχα μία διαμάχη με εφημερίδα που κατέληξε στα δικαστήρια. Δικαιώθηκα και τελείωσε αυτή η ιστορία. Δεν μετάνιωσα ούτε για το σίριαλ που έκανα στο Netflix ούτε για την αγωγή που έκανα στην εφημερίδα», δήλωσε.

Για τη σειρά του Netflix χρειάστηκε να κάνει γυμνές σκηνές. Πως το διαχειρίστηκε;

«Μου αρέσει να αλλάζω πεδία επαγγελματικής δράσης. Αισθάνθηκα ασφάλεια και εμπιστοσύνη, γι’ αυτό έκανα γυμνές και τολμηρές σκηνές για τη σειρά,αν και ήταν επικίνδυνο. Μου είχε ξαναγίνει πρόταση να κάνω γυμνές σκηνές και είχα πει όχι λόγω ανασφάλειας και φυσικής συστολής», δήλωσε.

«Το πρόσωπο μου είναι το δώρο που μου έκανε ο Θεός για να ζήσω εγώ και την οικογένειά μου. Το πρόσωπο μου «γράφει» πάρα πολύ, εγώ δεν το καταλαβαίνω γιατί το βλέπω 62 χρόνια. Έχω περάσει με αυτοκίνητο που είχε φιμέ τζάμια από χωριό και με αναγνώρισαν. Μου έχει συμβεί να είμαι μεταμφιεσμένος στο καρναβάλι της Πάτρας και πάλι να με αναγνωρίσουν».

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ανέφερε ότι έχει τσακωθεί σε συνεργασία, αλλά δεν έχει παρατήσει δουλειά, έχει πει ότι δεν θα ξανασυνεργαστεί με το εν λόγω άτομο.

Όταν ρωτήθηκε για τι συμβουλές δίνει στις κόρες του, Όλγα και Νίκη, η ατάκα του ήταν… αποστομωτική. «Δεν σου λέω τι συμβουλεύω τις κόρες μου γιατί… θα παίξει ως τίτλος!».

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ο Αμπιγιέρ» στο θέατρο Τζένη Καρέζη.

Νεότερα Άρθρα

Ραμόνα Βλαντή: Για Δήμητρα Αλεξανδράκη «Εγώ μιλάω πολύ καλύτερα ελληνικά είμαι μορφωμένος άνθρωπος»

HerNews ka

Έλλη Κοκκίνου: «Κάθε βράδυ μπαίνω και κοιμάμαι όρθια σε ένα ψυγείο για να μην πέφτει τίποτα»

HerNews ka

Μπέσσυ Αργυράκη: «Διάβασα ότι η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης παντρεύονται»

Her News