HerNews.gr
Σχέσεις

Γιατί ερωτευόμαστε πάντα τα bad boys ακόμη και όταν μας πληγώνουν;

bad boys

Όταν ρωτάτε τις περισσότερες γυναίκες τι αναζητούν σε έναν άνδρα, οι περισσότερες θα πουν ότι θέλουν κάποιον που είναι φροντιστικός, προσεκτικός, υποστηρικτικός, πιστός και διατεθειμένος να δεσμευτεί. Με άλλα λόγια, το ακριβώς αντίθετο του bad boy.

Αυτό εξηγεί γιατί τόσοι πολλοί από εμάς είμαστε ελκυσμένοι σε αγόρια που συνήθως δεν είναι καλοί φίλοι. Οπότε, γιατί οι καλές κοπέλες είναι addicted στα κακά αγόρια;  Εδώ είναι κάτι το οποίο θέλει μια μικρή διερεύνηση.

 

bad boys

Γιατί ερωτευόμαστε πάντα τα bad boys ακόμη και όταν μας πληγώνουν;

. Οι καλές κοπέλες συχνά αισθάνονται την πίεση να είναι πάντοτε καλές. Όταν είμαστε με ένα κακό αγόρι, πολλή από αυτήν την πίεση ανακουφίζεται. Είναι σαν  το να είμαστε μαζί τους μας κάνει να αισθανόμαστε ότι μπορούμε να παραβιάζουμε τους κανόνες κάποιες φορές. Υπάρχει κάτι διασκεδαστικό στο να είσαι λίγο “κακός” μερικές φορές, δεν νομίζετε;

Επίσης, τα bad boys είναι λίγο κάτι το  απαγορευμένοι, κάτι που τους καθιστά ακόμα πιο επιθυμητούς. Οι περισσότερες γυναίκες ξέρουν ότι τα κακοί αγόρια είναι μπελάδες και ότι θα ήταν καλύτερα να τους αποφύουν. Ωστόσο, η απαγορευμένη γεύση είναι η πιο γλυκιά.

Δεν μπορείτε ποτέ να ηρεμήσετε ή να γίνετε πολύ άνετοι με ένα κακό αγόρι. Είναι λίγο ασταθείς, που σημαίνει ότι σίγουρα θα σας κρατούν σε εγρήγορση. Δεν μπορούμε να πούμε ποτέ ότι θα βαρεθούμε, αυτό είναι σίγουρο.

Βιολογικά μιλώντας, είναι καλύτεροι σύντροφοι. Η εξελικτική βιολογία λέει ότι οι γυναίκες που βρίσκονται στην ωορρηξία τους είναι περισσότερο ελκυστικές σε ανδρες με βιολογικά ελκυστικά χαρακτηριστικά. Στη θεωρία, είναι καλύτεροι για να αναπαραχθούν. Αν και δεν σκεφτόμαστε απαραίτητα για παιδιά όταν βγαίνουμε μαζί τους, είναι εκεί στο υποσυνείδητό μας!

Μας δίνουν κάτι να “διορθώσουμε”. Αυτό είναι πάντα καταστροφικό, φυσικά, αλλά είναι ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο οι καλές κοπέλες ελκύονται από  τα κακά αγόρια. Εμείς οι γυναίκες νομίζουμε  ότι μπορούμε να τους αλλάξουμε. Μπορούμε να είμαστε εμείς εκείνες που θα τους “πειθαρχήσου”ν και θα τους μετατρέψουν στον τέλειο σύντροφο. Αυτό ποτέ δε συμβαίνει, φυσικά, αλλά δε σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε.

Τέλος, έχουν τάση για περιπέτεια, που μπορεί να είναι απελευθερωτική.

Απιστία: Οι κινήσεις του συντρόφου σας που την μαρτυρούν

Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Χωρισμός: Τα Do’s και τα Don’ts

Her News b

Συνεπιμέλεια: Από τη Θεωρία στην Πράξη

Her News

3 λόγοι για να φιλάς πιο συχνά

Her News