HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Γιώργος Λιάνης: Ο έρωτας με την Αιμιλία Υψηλάντη – «Η γυναίκα μου τότε περίμενε παιδί»

Στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος, «Τετ α Τετ» βρέθηκε καλεσμένος το απόγευμα της Κυριακής 26/3 ο Γιώργος Λιάνης.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, τον κεραυνοβόλο έρωτα με την Αιμιλία Υψηλάντη και τα λάθη που έκανε σαν πατέρας τα οποία και προσπαθεί να διορθώσει σαν παππούς.

Γιώργος Λιάνης: «Η Αιμιλία Υψηλάντη ήρθε στη ζωή μου τελείως αναπάντεχα»

«Ήταν καθοριστικός ο έρωτας με την Αιμιλία Υψηλάντη. Ήρθε στη ζωή μου τελείως αναπάντεχα. Ήμουν στην πολυθρόνα του Βελλίδη στη Θεσσαλονίκη γιατί φοβόμουν να μην μου πάρουν τη θέση μου. Δεν έφευγα από την εφημερίδα. Μόνο για μπάνιο με σαπούνι πήγαινα κάθε Παρασκευή στο σπίτι μου. Καθόμουν εκεί και μου λέει ένας φίλος, «κατέβα κάτω να πάμε κάπου σε ένα κέντρο». Του είπα πως «δεν θέλω να πάμε σε κέντρο, άμα θες να πάμε σε κάποιο θέατρο».

Πήγαμε στο θέατρο, είδαμε την Αιμιλία Υψηλάντη που ήταν τότε με έναν θίασο στη Θεσσαλονίκη και μετά δεν ξέρω πως έγινε και γνωριστήκαμε κεραυνοβόλα. Να φανταστείς ότι ετοιμαζόμουν να ζήσω με το παιδί που περίμενε η γυναίκα μου. Τολμάω να το πω», εξομολογήθηκε αρχικά ο Γιώργος Λιάνης.

«Προσπαθώ να γίνω υπέροχος παππούς και νομίζω πως είμαι»

Και συνέχισε: «Το οποίο είναι ένα υπέροχο παιδί, η Τατιάνα η κόρη μου, εκπληκτικό πρόσωπο και έχει τελειώσει γαλλική φιλολογία. Έχω κάνει όμως τις… Κακός πατέρας, προσπαθώ να γίνω υπέροχος παππούς και νομίζω πως είμαι αλλά αυτά τα λάθη αναγνωρίζονται μετά. Υπάρχει αυτό που ονομάζουμε, όμως, παντοδυναμία του έρωτα».

«Τότε, λοιπόν, έφυγα από την Θεσσαλονίκη. Μου είπε η Αιμιλία, «σε περιμένω στην Αθήνα, στην αρχή στο σπίτι μου και μετά θα νοικιάσεις σπίτι στην οδό Αθανασίας στο Παγκράτι» και έτσι ξεκίνησα. Μείναμε μαζί για τέσσερα χρόνια και σήμερα είναι πάρα πολύ καλή η σχέση μας» συμπλήρωσε, επίσης, ο Γιώργος Λιάνης.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βιβή Μαστραλέξη: «Ήμουν σε σοκ, είχα γεννήσει και το παιδί μου ήταν νεκρό»

HerNews ka

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Είχα χειριστική συμπεριφορά σε μία σχέση πολύ παλιά»

Her News b

Πέγκυ Σταθακοπούλου: Εξομολογείται την ηλικία της & απαντά στο αν έχει κάνει αισθητικές επεμβάσεις

Her News b