HerNews.gr
Διεθνή

Harry Styles – Emily Ratajkowski: Είναι το νέο ζευγάρι του Hollywood;

Ο Harry Styles και η Emily Ratajkowski εθεάθησαν να βγαίνουν ατημέλητα στους δρόμους του Τόκιο νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Ο νικητής του Grammy και το μοντέλο αντάλλαξαν καυτά φιλιά σαν να μην τους έβλεπε κανείς σε ένα βίντεο γεμάτο πάθος που δημοσιεύτηκε από την Daily Mail Σάββατο.

Η Ratajkowski χάιδευε το μάγουλο του τραγουδιστή καθώς φιλιόντουσαν παθιασμένα μπροστά από ένα ασημί βαν κατά τη διάρκεια μιας βραδινής εξόδου στην Ιαπωνία, όπου ο Harry Styles έπαιξε πρόσφατα διαδοχικές συναυλίες στο Ariake Arena στο πλαίσιο του Love on Tour του.

Η βρετανική εφημερίδα έλαβε επίσης ένα σύντομο κλιπ από το δίδυμο να χορεύουν μαζί.

Ο τραγουδιστής του “As It Was” έβγαινε στο παρελθόν με τη σκηνοθέτιδα και συμπρωταγωνίστριά του Olivia Wilde όμως τον Νοέμβριο επιβεβαιώθηκε ο χωρισμός τους.

Η “άστατη” ζωή της Ratajkowski

Η Emily Ratajkowski, από την πλευρά της, βρίσκεται εν μέσω διαζυγίου από τον Sebastian Bear-McClard, με τον οποίο έχει αποκτήσει έναν γιο 2 ετών, τον Sylvester .

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο που κατέθεσε το τέλος του τετραετούς γάμου της , η Emily είχε κάποια σύντομα ειδύλλια με τον Pete Davidson και Eric André , με τον καλλιτέχνη Jack Greer και τον DJ Orazio Rispo .

Η Ratajkowski μίλησε πρόσφατα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει όταν βγαίνει ραντεβού με κάποιον λόγω της δημοσιότητας της , λέγοντας στο podcast της «High Low», «Όποτε πάω σε άλλο ραντεβού, όλοι το ξέρουν».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Drew Barrymore: “Νομίζω ότι η μόνη στιγμή που κάνω σεξ είναι στα όνειρά μου”

HerNewskl

Super Bowl 2024: Το εντυπωσιακό performance του Usher με καλεσμένους «έκπληξη»

HerNews ka

Sophie Turner: Το καυτό φιλί στη μέση του δρόμου με τον πρώην της Μαρίας-Ολυμπίας

HerNews ka