HerNews.gr
Διεθνή

Ο Τζάστιν Μπίμπερ αποσύρεται από τη μουσική: «Ο ψυχολόγος του, του είπε πως όλο αυτό τον κάνει δυστυχισμένο»

Ο Τζάστιν Μπίμπερ ετοιμάζεται να αποσυρθεί απο τη μουσική βιομηχανία σε ηλικία μόλις 29 ετών. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το παιδί – φαινόμενο της παγκόσμιας μουσικής με περιουσία 200 εκατομμύρια δολάρια θέλει να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας  μαζί με την 26χρονη σύζυγό του, μοντέλο, Χέιλι Μπίμπερ.

«Ο Τζάστιν δεν αισθάνεται καλά με τον κόσμο εδώ και αρκετό καιρό και η φήμη του τον βαραίνει πολύ. Ακόμα και ο ψυχολόγος του λέει ότι αν αυτό που κάνει τον κάνει δυστυχισμένο, θα πρέπει να πάρει τη δύσκολη απόφαση να το αφήσει στην άκρη» αποκάλυψε φίλος του Τζάστιν Μπίμπερ.

Το τελευταίο διάστημα η επιδείνωση της υγείας του έχει ανησυχήσει την οικογένειά του και τη σύζυγό του, Χέιλι Μπίμπερ.

«Για τόσα πολλά χρόνια, ο Τζάστιν ένιωθε ότι τίποτα δεν μπορούσε να τον βλάψει. Αλλά μετά την αρρώστια, του έγινε τόσο σαφές ότι δεν είναι» είπε.

«Ο Τζάστιν είναι εύθραυστος και έχει εξαντληθεί τον τελευταίο καιρό. Του είπαν ότι αυτό έπρεπε να συμβεί και δεν του έμεινε άλλη επιλογή» δήλωσε άτομο από το περιβάλλον του.

Παρά τα δημοσιεύματα  που κυκλοφόρησαν, ο Τζάστιν Μπίμπερ δεν έχει ούτε επιβεβαιώσει, ούτε διαψεύσει το αν θα αφήσει την καριέρα του.

Επικαλούμενος προβλήματα υγείας, ο ποπ σταρ Τζάστιν Μπίμπερ τερμάτισε ξαφνικά πέρυσι, την παγκόσμια περιοδεία του Justice World Tour, κάνοντας λόγο για προβλήματα υγείας και εξάντληση.

«Ο Τζάστιν αισθάνεται ότι η πίεση της μουσικής βιομηχανίας δεν του κάνει καλό. Θέλει απλώς να εξαφανιστεί με τη Χέιλι και να απολαύσει τα χρήματά του» αποκάλυψε άλλη πηγή.

Όταν ο Τζάστιν Μπίμπερ ανακοίνωσε ότι πάσχει από το σύνδρομο Ράμσεϊ Χαντ

Τον Ιούνιο του 2022, ο Τζάστιν Μπίμπερ μοιράστηκε με τους ακολούθους του στο Instagram, ότι παρέλυσε το μισό του πρόσωπο λόγω του συνδρόμου Ράμσεϊ Χαντ.

Το Ράμσεϊ Χαντ προκαλείται από έναν ιό στο νεύρο του προσώπου που οδηγεί σε παράλυση. Λιγότεροι από τους μισούς ασθενείς θα αναρρώσουν πλήρως.

Ο ποπ σταρ ανέβασε ένα video στο instagram, δείχνοντας πως δεν μπορεί να ανοιγοκλείσει το δεξί του μάτι και να κουνήσει τη δεξιά πλευρά του προσώπου του.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τα παιδιά του Κρεμλίνου μεγαλώνουν στη Δύση που απορρίπτουν οι Ρώσοι πρόγονοί τους

Her News

Βασιλιάς Κάρολος: Ειδικές ξεναγήσεις μόνο με κάλτσες στο σημείο που θα γίνει η στέψη του

HerNews ka

Kate Middleton: To… καρπούζι με φέτα είναι ένα από τα μυστικά της διατροφής της!

HerNews ka