HerNews.gr
Μόδα

Τα νέα σχέδια της Högl τονίζουν τη θηλυκότητα, τη λάμψη και το χρώμα

Η άνοιξη και το καλοκαίρι του 2023 είναι προ των πυλών και ο κόσμος της μόδας ετοιμάζεται για μια νέα σεζόν γεμάτη τάσεις και νέα στυλ. Φέτος οι τάσεις της Högl τονίζουν τη θηλυκότητα, τη λάμψη και το χρώμα. Εκφράζουν την αναζωπυρωμένη επιθυμία για έντονη εμφάνιση, με αστραφτερά και ιριδίζοντα υλικά.

Με την αναζωπυρωμένη επιθυμία για λάμψη και διακριτική σεξουαλικότητα, τα glamorous outfits επιστρέφουν.

Ακολουθώντας την τάση της σκανδιναβικής μόδας «tailoring», μονόχρωμα outfits με τέλεια κομμένα blazers ή παντελόνια μπαίνουν στο στόχαστρο. Ξεκάθαρο, εντυπωσιακό και κάθε άλλο παρά απλό. Αλλά αυτή η σεζόν εμπνέει επίσης μια εκπληκτικά φρέσκια παραλλαγή λαμπερών στυλ σε χρυσό και ασήμι. Η μεταλλική τάση μετατρέπει τα σχέδια της Högl σε αγαπημένα για όλο το χρόνο! Την υπέροχη συλλογή θα βρείς στο IDIL!

Οι σχεδιαστές έχουν αποδείξει ότι τα μεταλλικά σύνολα -με τη σωστή πινελιά- μπορούν να λάμπουν σε κάθε περίσταση.

Το ίδιο ισχύει και για τα παπούτσια και τα αξεσουάρ. Τα εντυπωσιακά κοσμήματα, τα υπερμεγέθη καπέλα για τον ήλιο και οι διακοσμημένες τσάντες είναι σημαντικά στοιχεία που μπορούν να στολίσουν κάθε ντύσιμο. Τα υπερμεγέθη και πολυεπίπεδα κοσμήματα και τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια και κολιέ είναι απαραίτητα για να προσθέσετε μια λαμπερή πινελιά.

Θεαματικός Μινιμαλισμός απο τη Högl

«Sense of timeless ressonance» είναι το μότο της ερχόμενης σεζόν απο τη Högl. Τα σχέδια συνδυάζουν τη λειτουργικότητα με την αυθεντική φυσικότητα. Ο ενθουσιασμός δημιουργείται από την εύκολη απλότητα ή τις πολύπλοκες επιφανειακές δομές. Γυαλιστερά και απαλά μεταλλικά αστραφτερά υλικά, προσδίδουν μια διαχρονική σιλουέτα και μια αλάνθαστη πινελιά. Τα φυσικά χρώματα και τα δροσερά παστέλ επιβεβαιώνονται ως οι χρωματικές τάσεις της σεζόν.

Η απόλαυση της πολυτελούς απλότητας

Αυτή η τάση ευδοκιμεί σε στενή σύνδεση με τη φύση. Η Högl δίνει έμφαση σε ζεστούς γήινους τόνους, ενσωματώνοντας τον βιώσιμο χαρακτήρα της τάσης.

Εντυπωσιακές γόβες

Παράλληλα με τις κλασικές σιλουέτες, τα μοντέρνα σχέδια της Högl για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 εντυπωσιάζουν με καινοτόμα σχήματα όπως τραπεζοειδείς μπλοκ γόβες και sweeping lasts. Οι αποκλειστικές λεπτομέρειες δίνουν στα σχέδια μια επιπλέον αναβάθμιση. Είτε είναι πολυτελές με μεγάλα χαλινάρια ή κρυστάλλινες πέτρες, με μειωμένο τονικό σχεδιασμό είτε με τραπεζοειδή στοιχεία κοσμήματος – μια επιλογή από απλικέ, βοηθά κάθε εμφάνιση να πετύχει το τέλειο φινίρισμα.

Χρώματα & Υλικά

Απεριόριστα και με κομψή ελαφρότητα, απολαυστικά παστέλ όπως Light Lavender, Light Azur, Light Rose και Light Jade προσφέρουν απαλές χρωματικές φαντασιώσεις. Μια κλίμακα από ουδέτερους κρεμ και γυμνούς τόνους προσδίδει στην παλέτα της Högl μια αρμονική διαύγεια. Αντίθετα, τα χρώματα ισχύος όπως το Πορτοκαλί, το Αζαλέα και το Λιλά χρησιμοποιούνται με μειωμένο τρόπο.

Η εμπνευσμένη μεταξωτή στάμπα “Bird of Paradise” αποπνέει αισιοδοξία. Το αποτέλεσμα αναβαθμίζεται απο τα λαμπερά και ιριδίζοντα υλικά όπως το flash metallic και το aqua lacquer.

Συνοψίζοντας, οι τάσεις της μόδας για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 προσφέρουν πολύ χρώμα, θηλυκότητα και αίγλη. Είτε πρόκειται για μακριές σιλουέτες με τη μορφή μάξι φορεμάτων, είτε για tailored blazers και τέλεια προσαρμοσμένα παντελόνια με φαρδιά μπατζάκια, πάντα με την αισθητική της Högl.

Ότι και αν αναζητάς για τις εμφανίσεις σου απο το πρωί μέχρι το βράδυ, θα το βρείς αναμφίβολα στο IDIL!

www.idil.gr

Instagram

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βασίλισσα Λετίθια: Η επιτομή της καλοκαιρινής φινέτσας!

Her News

Επίδειξη μόδας MI-RO: Οι δημιουργίες των σχεδιαστών που εντυπωσίασαν

Her News

Οίκος Chanel: Συνεργάζεται με τον σκηνοθέτη της ταινίας “Annette”

Her News b