HerNews.gr
Μόδα

Vichy Print: Πώς θα ανανεώσετε εύκολα και γρήγορα τη γκαρνταρόμπα σας;

Vichy Print

Το vichy print είναι ένα πολύ ωραίο και διαχρονικό σχέδιο που μπορούμε να φορέσουμε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους! Εδώ είναι μερικές ιδέες για να το φορέσετε αυτή την άνοιξη:

vichy print

Σε πουκάμισα: Το vichy print σε ένα λευκό ή ανοιχτόχρωμο πουκάμισο είναι ιδανικό για ένα κλασικό και κομψό look. Συνδυάστε το με μια μαύρη ή μπλε denim παντελόνα και ένα ζευγάρι μαύρα loafers για ένα chic σύνολο.

Σε φούστες: Μια φούστα σε vichy print είναι ιδανική για ένα girly και ρομαντικό look. Φορέστε την με ένα απλό λευκό T-shirt και ένα ζευγάρι sneakers για ένα casual και άνετο σύνολο.

Σε παντελόνια: Ένα παντελόνι σε vichy print είναι το statement κομμάτι του συνόλου σας. Συνδυάστε το με ένα μαύρο ή λευκό μπλουζάκι και ένα ζευγάρι μαύρες γόβες για ένα κομψό και σικάτο σύνολο.

Σε αξεσουάρ: Αν δεν είστε τόσο τολμηρές για να φορέσετε ένα ρούχο με vichy print, μπορείτε να δοκιμάσετε να προσθέσετε μια πινελιά από αυτό το σχέδιο στα αξεσουάρ σας. Ένα καπέλο, μια τσάντα

Vichy Print: Πώς θα ανανεώσετε εύκολα και γρήγορα τη γκαρνταρόμπα σας;

Tο vichy print σε παστέλ αποχρώσεις είναι ιδανικό για να δημιουργήσει ένα girly και ρομαντικό look. Μπορεί να φορεθεί σε σετάκια με κλασικό γιακά ή ακόμα και σε πουκαμίσες, φούστες και παντελόνια. Είναι ένα print που δεν περνάει ποτέ απαρατήρητο και δίνει μια αίσθηση φρεσκάδας και ανοιξιάτικης διάθεσης.

 

Sydney Sweeney: Λανσάρει τη δική της σειρά με μαγιό!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βικτόρια Μπέκαμ: Mας έδειξε τη λεπτομέρεια που αναβαθμίζει τις τσάντες της!

HerNewskl

Margot Robbie: Αποχαιρέτησε και επίσημα το barbiecore trend

HerNewskl

Doja Cat: Το εντυπωσιακό μακιγιάζ της για την επίδειξη μόδας του Schiaparelli απαιτούσε 5 ώρες προετοιμασίας!

HerNews ka