HerNews.gr
Διεθνή

Αντζελίνα Τζολί: Αυτός είναι ο φημολογούμενος νέος της σύντροφος – Δισεκατομμυριούχος και κούκλος

H Αντζελίνα Τζολί εμφανίστηκε πρόσφατα με τον νέο φημολογούμενο σύντροφό της και οι θαυμαστές της ενθουσιάστηκαν με τη νέα αυτή εξέλιξη.

Η Αντζελίνα Τζολί δείπνησε σε εστιατόριο με τον David Mayer de Rothschild, έναν γοητευτικό 44χρονο Βρετανό επιχειρηματία στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια, την Πέμπτη, και το μεσημεριανό τους δείπνο διήρκεσε περισσότερες από 3 ώρες!

Αν και οι φήμες περί σχέσης δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, φαίνεται πως η 47χρονη σταρ και ο 44χρονος επιχειρηματίας έχουν πολλά να τους συνδέουν.

Ο David Mayer de Rothschild είναι κληρονόμος μιας από τις πλέον πλουσιότερες οικογένειες του κόσμου, είναι ακτιβιστής και ευαισθητοποιημένος σε ό,τι αφορά ζητήματα περιβάλλοντος.

Είναι κληρονόμος της οικογένειας τραπεζιτών Rothschild και εκτός από τις σπουδές και τις επαγγελματικές του δραστηριότητες λατρεύει να περνά τον ελεύθερο χρόνο του ταξιδεύοντας.
Έχει ένα προφίλ στο Instagram, μέσα από το οποίο ενημερώνει το κοινό του για την κλιματική αλλαγή, ενώ δεν φαίνεται να αφήνει εκτεθειμένη την προσωπική του ζωή στα φώτα της δημοσιότητας.

Ο γοητευτικός David γεννήθηκε στο Λονδίνο και σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου έχει πραγματοποιήσει σπουδές πάνω στις Πολιτικές Επιστήμες, στο Πανεπιστήμιο Oxford Brookes. Έχει σπουδάσει επίσης Φυσική Ιατρική στο κολέγιο Naturopathic Medicine στο Λονδίνο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η έγκυος Kourtney Kardashian αποκαλύπτει ότι ο υπέρηχος «έσωσε» τη ζωή της ίδιας και του μωρού της

HerNews ka

Kate Hudson: «Δεν μπορούσα να μιλήσω σε έναν άντρα χωρίς να με συνδέσουν με αυτόν ερωτικά»

HerNewskl

Green Pass:  Από σήμερα εφαρμόζετατο «Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πιστοποιητικό Covid-19»

Her News b