HerNews.gr
Ελλάδα

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Συνεχίζεται σήμερα η δίκη του – Στόχος να σπάσει τα ισόβια

Απέναντι στους δικαστές του Μικτού Ορκωτού Εφετείου θα βρεθεί ξανά σήμερα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος αναμένεται να κριθεί σε δεύτερο βαθμό για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Ειδικότερα, η δίκη εκφωνήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου και μετά την κλήρωση των ενόρκων, διακόπηκε για σήμερα καθώς ο καταδικασμένος σε ισόβια και 11ετή κάθειρξη είχε αλλάξει συνήγορο και η νέα δικηγόρος είχε ζητήσει χρόνο για να προετοιμαστεί.

Ωστόσο η συνήγορος παραιτήθηκε λίγες ημέρες μετά .

Σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες ο 34χρονος κατηγορούμενος για την εν ψυχρώ δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν Κράουτς και την θανάτωση του κουταβιού τους, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νέρα στις 11 Μαΐου 2021, θα προσέλθει στο δικαστήριο με τον δικηγόρο που είχε από την σύλληψή του ο οποίος τον είχε εκπροσωπήσει και στην πρώτη δίκη.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Θέλει να σπάσει τα ισόβια

Από τη διαδικασία που αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, προσδοκά να σπάσει την πρωτόδικη ποινή και να φύγει από το Εφετείο χωρίς να έχει ακούσει και πάλι απόφαση για ισόβια κάθειρξη.

Κάρολαιν

Στην πρώτη δίκη ο πιλότος δεν κατάφερε να πείσει πως όλα έγιναν υπό το καθεστώς εντονότατης συναισθηματικής του φόρτισης, πως βρισκόταν εν βρασμώ. Δεν έπεισε επίσης ότι δικαιούται αναγνώρισης ελαφρυντικού.

Στην δίκη στο Εφετείο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φιλοδοξεί να «σπάσει« τα ισόβια, ελπίζοντας πως οι Εφέτες και οι ένορκοι θα καταλήξουν σε μία ευμενέστερη κρίση για τον ίδιο.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βασίλης Καρράς: Διαψεύδει ότι θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Θέρμης

HerNews ka

Γιάννης Λύρας: Σε συμβιβασμό με την 92χρονη- Όλα όσα δήλωσε ο πλαστικός χειρουργός

HerNews ka

Ελληνικό Κτηματολόγιο: Σχεδίασε & δημιούργησε μία πύλη ανοιχτών δεδομένων

Her News