HerNews.gr
Διεθνή

ΗΠΑ: 28χρονη τρανς πυροβόλησε και σκότωσε τρία παιδιά και τρεις ενήλικες σε σχολείο

Τρία παιδιά και τρεις ενήλικοι σκοτώθηκαν χθες Δευτέρα μέσα σε πρωτοβάθμιο ιδιωτικό σχολείο στη Νάσβιλ, στην πολιτεία Τενεσί του αμερικανικού Νότου. Πρόκειται για μία τραγωδία οι περιστάσεις της οποίας είναι ακόμη ασαφείς.

Το πρόσωπο που διέπραξε το νέο λουτρό αίματος σκοτώθηκε πολύ γρήγορα από αστυνομικούς που έφθασαν επιτόπου· η αστυνομία έκανε λόγο για γυναίκα, διεμφυλική, 28 ετών, ονόματι Όντρεϊ Χέιλ· είχε καθαρό ποινικό μητρώο.

Δείτε τo βίντεο με τη στιγμή της επίθεσης της 28χρονης

Η 28χρονη μπήκε χθες το πρωί στο μικρό ιδιωτικό χριστιανικό εκπαιδευτικό ίδρυμα της πρωτεύουσας του Τενεσί «The Covenant School», οπλισμένη με δυο τουφέκια εφόδου και πιστόλι, πυροβολώντας γυάλινη πόρτα.

Κατευθύνθηκε στον πρώτο όροφο του εκπαιδευτικού ιδρύματος, στο οποίο είχε φοιτήσει, πυροβόλησε και σκότωσε τρία παιδιά, δυο κορίτσια κι ένα αγόρι, ηλικιών μεταξύ 8 και 9 ετών, και τρία ενήλικα πρόσωπα, ηλικιών μεταξύ 60 και 61 ετών.

Το όνομα του ενός από τα ενήλικα θύματα, της Κάθριν Κουνς, αντιστοιχεί σε αυτό της διευθύντριας του σχολείου, σύμφωνα με τον ιστότοπό του.

Αστυνομικοί που έσπευσαν άμεσα επιτόπου εξουδετέρωσαν την ένοπλη. Ο θάνατός της διαπιστώθηκε κάπου ένα τέταρτο της ώρας από τη στιγμή που έγινε η πρώτη κλήση στην αστυνομία, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό της Ντον Άαρον.

Το επεισόδιο επανέφερε σε πρώτο πλάνο τον διάλογο για τη βία με τη χρήση όπλων στη χώρα, με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, να ζητά χθες από το Κογκρέσο, την άμεση λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της οπλοκατοχής.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γυναίκα στη Βραζιλία γέννησε στη συναυλία των Metallica

Her News

Jennifer Lopez – Alex Rodriguez: Οριστικός ο χωρισμός τους!

Her News b

Harry Styles για επανασύνδεση των One Direction: «Ποτέ μη λες ποτέ»

HerNews ka