HerNews.gr
Μόδα

Jean Paul Gaultier: Ποιος είναι ο επόμενος guest designer του οίκου;

Jean Paul Gaultier

Ο οίκος Jean Paul Gaultier έχει συνεργαστεί με διαφορετικούς guest designers κάθε φορά, προσφέροντάς μας αξέχαστες στιγμές μόδας.

Jean Paul Gaultier

Μετά τους Glenn Martens της Diesel και του Y/Project, τον Olivier Rusteing του Balmain και την πρόσφατη συλλογή του Haider Ackermann για τον JPG, ο Julien Dossena, καλλιτεχνικός διευθυντής του ιστορικού οίκου Raco Rabbane, θα δημιουργήσει τη δική του haute couture συλλογή τον Ιούλιο του 2023 – κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι.

Αυτή η συνεργασία αναμένεται να φέρει μοναδικά και πρωτοποριακά σχέδια, καθώς ο Dossena είναι γνωστός για τον σύγχρονο και ανατρεπτικό σχεδιασμό του.

Jean Paul Gaultier: Ποιος είναι ο επόμενος guest designer του οίκου;

Jean Paul Gaultier

Ο Julien Dossena, ο οποίος φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια ως καλλιτεχνικός διευθυντής του Paco Rabanne, θα είναι ο πέμπτος guest designer για τον οίκο Jean Paul Gaultier και ο πρώτος από τον ίδιο όμιλο, τον Puig. Η συνεργασία αναμένεται να είναι ιδιαίτερα σημαντική, αφού ο Dossena είναι γνωστός για τον σύγχρονο και πρωτοποριακό σχεδιασμό του, ενώ οι δυο οίκοι ανήκουν στον ίδιο όμιλο, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα για ακόμη πιο στενή συνεργασία και αλληλεπίδραση μεταξύ τους.

Αναμένουμε με αγωνία να δούμε τα αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας στην Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής τον Ιούλιο του 2023 στο Παρίσι.

Oscars 2023: Η Rihanna δημιούργησε νέες τάσεις στο maternity style!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

Boxer shorts: Το μεγαλύτερο fashion trend του καλοκαιριού

Her News

Kate Middleton: Οι πολλές έννοιες πίσω από το ρούχο που φόρεσε στο Trooping the Color 2023

HerNews ka

Dua Lipa: Το outfit που επέλεξε για τον εορτασμό των 28ων γενεθλιων της

HerNews ka