HerNews.gr
Social News

Μαίρη Συνατσάκη: Το όνομα που θα δώσει στην κόρη της και το τραγούδι του Ίαν Στρατή

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής έγιναν γονείς πριν από λίγους μήνες και από τότε ζουν τις πιο τρυφερές και όμορφες στιγμές της ζωής τους.

Η κόρη τους ήρθε στη ζωή και γέμισε χαμόγελα χαράς και ευτυχίας την οικογένειά τους, με την Μαίρη Συνατσάκη να έχει αφιερωθεί πλήρως στην φροντίδα της. Μάλιστα, η επιχειρηματίας αποκάλυψε για πρώτη φορά την Κυριακή το όνομα της μικρής.

Εξηγώντας τους λόγους και τη σημασία του ονόματος που επέλεξαν, η Μαίρη ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως θα την ονομάσουν Ολίβια!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo)

Ειδικότερα, η Μαίρη Συνατσάκη, κρατώντας ένα λούτρινο αρκουδάκι που γράφει το όνομα Ολίβια, έγραψε στην ανάρτησή της:

«Η Ολίβια μας. Το Ολιβιάκι μας. Η Λίβι. Η Κουκλίβια (όπως την φωνάζει η νονά της η @dorettapapadimitriou_official ) Προέρχεται από το λατινικό oliva “ελιά”. Η ελίτσα μας. Αλλά και τη λέξη όλβος που σημαίνει “ευδαιμονία, ευμάρεια, πλούτος, ευτυχία, μακαριότητα”. Όλα αυτά να έχεις και να εκπέμπεις με την ύπαρξη σου πιτσίνι μου ♥️»

Το τραγούδι του Ίαν Στρατή για την Ολίβια

Ο Ίαν Στρατής – ο οποίος δεν μας έχει συνηθίσει σε αναρτήσεις για την προσωπική του ζωή- θέλησε το απόγευμα της Δευτέρας να δημοσιεύσει ένα βίντεο όπου τραγουδάει και αφιερώνει στην κορούλα του, το τραγούδι του John Mayer «Something Like Olivia».

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Συγκλονιστικά βίντεο στο Tik Tok για την πυρκαγιά

Her News

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αναβιώνει τα καλλιστεία του 2011 – VIDEO

Her News

Μαρία Σολωμού: Είναι η μεγαλύτερη θαυμάστρια του Mente Fuerte – Χορεύει με το καινούργιο του τραγούδι

HerNews ka