HerNews.gr
Ζώδια

Πείτε μας το ζώδιο του να σας πούμε πού φτάνουν τα όρια του στη σχέση σας!

Ο κάθε άνθρωπος και φυσικά αντίστοιχα το κάθε ζώδιο έχει τα όρια του και τον ενοχλούν διαφορετικά πράγματα στη σχέση του. Ποια είναι όμως αυτά;

Κριός

Θα σταματήσουν να νοιάζονται για τη σχέση όταν γίνει προφανές ότι δεν τους μεταχειρίζεστε ως προτεραιότητα, οπότε δεν θα σας αντιμετωπίζουν κι εκείνοι ως τέτοια.

Ταύρος

Θα σταματήσουν να νοιάζονται όταν σπάνια λαμβάνουν ειδήσεις από εσάς και δεν έχουν ιδέα τι συμβαίνει στη ζωή σας, καθώς τους απομονώνετε πλήρως από αυτήν.
ζώδια

Δίδυμος

Επίσης, θα σταματήσουν να νοιάζονται όταν ελαχιστοποιείτε τα προβλήματά τους και δείχνετε αδιαφορία για το τι περνούν, ακόμη κι αν εκείνοι εκφράζουν πάντα συμπάθεια σε εσάς.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι θα σταματήσουν να νοιάζονται για τη σχέση όταν αρνείστε να μιλήσετε για το μέλλον και φαίνεστε αδιάφοροι για το να πάτε ένα βήμα παραπέρα ως ζευγάρι, επειδή θέλουν περισσότερα από μια εφήμερη αγάπη.

Λέων

Οι Λέοντες θα σταματήσουν να νοιάζονται όταν σταματήσετε να τους δίνετε σωματική αγκαλία και αρχίσετε να τους κάνετε να αισθάνονται ανεπιθύμητοι και ακαταμάχητοι.

Παρθένος

Οι Παρθένοι θα σταματήσουν να νοιάζονται για τη σχέση όταν καταστεί προφανές ότι άλλα άτομα έχουν μεγαλύτερη σημασία για εσάς από ό,τι αυτοί και δεν είναι ο κύριος άνθρωπος με τον οποίο θέλετε να περνάτε χρόνο.

Ζυγός

Οι Ζυγοί θα σταματήσουν να νοιάζονται για τη σχέση όταν απομακρύνεστε συναισθηματικά και σταματάτε να τους εμπιστεύεστε τα προβλήματά σας και τις σκέψεις σας.
ζώδια

Σκορπιός

Θα σταματήσουν να ενδιαφέρονται για τη σχέση όταν μπείτε σε μια διαμάχη χωρίς να βρεθεί κάποια λύση και δεν έχετε ενδιαφέρον να συμβιβαστείτε μαζί τους.

Τοξότης

Οι Τοξότες θα σταματήσουν να νοιάζονται όταν δείχνετε ξεκάθαρο ενδιαφέρον σε κάποιον άλλο, ακόμη κι αν δεν έχετε καμία πρόθεση να τους αφήσετε.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι θα σταματήσουν να νοιάζονται για τη σχέση όταν σταματήσετε να εμφανίζεστε όταν έχει σημασία και αρχίσετε να επιλέγετε πότε θα αναγνωρίσετε την ύπαρξή τους.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι θα σταματήσουν να νοιάζονται όταν παίρνετε και παίρνετε από αυτούς χωρίς να δίνετε κάτι αντίστοιχο και αναμένετε να είναι εντάξει με αυτό.


Ιχθύς

Θα σταματήσουν να νοιάζονται για τη σχέση όταν σταματήσετε να νοιάζεστε για τη σχέση και να καταβάλλετε προσπάθεια για να περνάτε χρόνο μαζί τους και να ικανοποιείτε τις ανάγκες τους.

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Οι προβλέψεις από 27/06 έως 03/07

Her News b

‘Αρης στους Διδύμους: Η συμβουλή της ημέρας από την αστρολόγο μας, Έυη Κατσέλη

Her News

Ιούλιος: Ένας μήνας περιπέτειας για πολλά ζώδια! Ποιοί επηρεάζονται; – Προβλέψεις από τη Μάρι Γιόβα

Her News