HerNews.gr
Beauty

Ζέτα Μακρυπούλια: Αυτό το μακιγιάζ ταιριάζει στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες!

Ζέτα Μακρυπούλια

Είναι γεγονός πως το κραγιόν είναι ένα από τα αγαπημένα make up προϊόντα της Ζέτας Μακρυπούλια και συχνά το επιλέγει για να δώσει ένταση και ζωντάνια στο μακιγιάζ της.

 Ζέτα Μακρυπούλια

Συνήθως επιλέγει αποχρώσεις του κόκκινου και του ροζ, που αναδεικνύουν το θηλυκό της πρόσωπο και δίνουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Επιπλέον, το στυλ της Ζέτας Μακρυπούλια στο μακιγιάζ είναι συνήθως minimal, με έμφαση στην υγιή και φυσική όψη της επιδερμίδας, αφήνοντας το κραγιόν να κλέψει την παράσταση.

Ζέτα Μακρυπούλια: Αυτό το μακιγιάζ ταιριάζει στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες!

Το κόκκινο κραγιόν είναι ένα κλασικό κομμάτι στο μακιγιάζ και δεν πρόκειται να βγει ποτέ από τη μόδα. Είναι ένας τρόπος να προσθέσετε ένταση και προσοχή στα χείλη σας και να δημιουργήσετε ένα δυναμικό και σέξι look. Επίσης, το κόκκινο κραγιόν είναι πολύ ευέλικτο, καθώς μπορεί να φορεθεί σε διάφορες περιστάσεις, από το γραφείο μέχρι τη βραδινή έξοδο.

Για να δημιουργήσετε ένα τέλειο κόκκινο κραγιόν, θα πρέπει να βρείτε το σωστό χρώμα που ταιριάζει με την επιδερμίδα σας και την προσωπικότητά σας. Συνήθως, τα κραγιόν με μπλε υποτόνους ταιριάζουν καλύτερα σε δροσερές επιδερμίδες, ενώ τα κραγιόν με κίτρινους ή πορτοκαλί υποτόνους ταιριάζουν καλύτερα σε θερμές επιδερμίδες.

Για ένα ολοκληρωμένο look, συνιστάται να συνδυάσετε το κόκκινο κραγιόν με ένα ελαφρύ μακιγιάζ στα μάτια και σε μεταλλικούς τόνους στα ζυγωματικά. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα ζευγάρι false lashes για ένα πιο δυναμικό look.

Ζέτα Μακρυπούλια:

Oscars 2023: Η Rihanna δημιούργησε νέες τάσεις στο maternity style!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Rihanna: Δείτε πώς φόρεσε τη μωβ σκιά για τις γιορτές

HerNewskl

Χριστίνα Μπόμπα: Αυτό είναι το αγαπημένο της concealer!

HerNewskl

Κατερίνα Καινούργιου: Αυτό είναι το αγαπημένο της κόκκινο κραγιόν για το καλοκαίρι

HerNewskl