HerNews.gr
Social News

Ηλίας Γκότσης: «Έχουμε να πούμε πολλά» – Τα πρώτα λόγια μετά την αποβολή του

Εκτός Survivor All Star βρίσκονται εδώ και δύο μέρες ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιώργος Πιλίδης, αφού η παραβίαση κανόνων του παιχνιδιού οδήγησε στην αποβολή τους.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, οι δύο παίκτες ήρθαν σε επικοινωνία με κάποιον ντόπιο (λόκαλ) από τον Άγιο Δομίνικο, ενώ στον λογαριασμό του Πιλίδη προστέθηκαν 300 δολάρια από τον Γκότση, προκειμένου να φτάσει η λίστα με τα προϊόντα που θα μετέφερε ο ντόπιος στον παίκτη του Survivor.

Λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του ο Ηλίας Γκότσης επέστρεψε στα social media το βράδυ της Τρίτης 28/3 δημοσιεύοντας δύο βίντεο, όπου περιέγραψε τα συναισθήματά του αλλά και τα μαθήματα που πήρε από την φετινή συμμετοχή του στο ριάλιτι.

Ηλίας Γκότσης: «Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχα υπολογίσει, όμως νιώθω νικητής»

«Και τελικά εδώ, στο δρόμο για το αεροδρόμιο μετά από τρεις μήνες. Εντάξει μπορεί τα πράγματα να μην πήγαν όπως τα είχα υπολογίσει. Παρόλα αυτά νιώθω νικητής, βλέπω τα μηνύματα σας και έχω πάρει απίστευτη αγάπη, Ξέρω ότι γυρίζω σε αληθινές αγκαλιές.

Όπως έχω πει και μέσα στο παιχνίδι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάποιες ιδέες, πορεύονται με αυτές και τελειώνουν αυτές. Εγώ τις υπηρέτησα, τώρα καλώς η κακώς είμαι εδώ» ανέφερε ο Ηλίας Γκότσης και συνέχισε:

Νομίζω το πιο δυνατό όπλο είναι να συγχωρείς και να προχωράς. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν και αυτό που με νοιάζει είναι να γυρίσω στους ανθρώπους μου. Σε αυτούς που ξέρω πως μ’ αγαπάνε πραγματικά και είναι πάντα εκεί. Άλλο ένα μάθημα.

Το 2018 αναθεώρησα πολλά πράγματα που θεωρούσα δεδομένα αλλά νομίζω το 2023 με δίδαξε πολλά στο κομμάτι των ανθρωπίνων σχέσεων οπότε νιώθω λίγο πιο σοφός, είμαι γεμάτος αγάπη εξαιτίας σας και έχουμε να πούμε πολλά. Σας αγαπώ πολύ και τα λέμε» τόνισε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram ο Ηλίας Γκότσης.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η Έλενα Παπαρίζου μιλά για το body shaming

Her News b

Άντζελα Δημητρίου: Θα γίνει για πρώτη φορά γιαγιά- Έγκυος η κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη!

HerNews ka

Ανδρέας Μικρούτσικος: Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Her News